Skyltsöndag

2008-11-30 20:47:00 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då var dagen kommen som alla tjatar om, nämligen första advent. Hade det vart snö ute så javisst, men idag har det bara vart kasst väder, kommit lite duggregn och det ska det inte göra när det är advent, det ska snöa för fullt annars kan det lika gärna va. Men anw, jag mötte upp Åsa runt 10 idag, så då traskade vi ner till stan där fick barnen klubbor, alla fick ärtsoppa, gröt, pepparkakor, skinka mm, och det tackar man inte nej till, Gratis är GOTT! Så efter det fick William lite mer smak och ville ha lunch, så vi gick upp till Cafe Oden, och han fick lite lasagne. Spelade även nåt band där som William & Melwin stod o dansa till, tokarna! =) haha.. Sen träffade dom tomten som delade ut godis, Melwin & Thea fick med sig 5 påsar hem, haha!

Vi promenixade sedan hem till Åsa, där hon bjöd på lussebullar, pepparkakor och julmust =) Barnen lekte en himla massa, när dom 3 börjar så finns det inget slut, haha! Tror det va roligt för dom att träffas o leka, va ju så längesen nu. men jag hoppas och tror att det kommer bli lättare för oss att träffas när vi flyttar till Karlstorp, då är det ju bara tvärs över gården =) Sen kom pappa Jörgen och hämtade oss, sen blev det ännu mera bus hemma.. Och nu är det väääldigt tyst hemma hos oss..

Både Jörgen & William sover, han ska ju börja jobba kl 04 =/ Stackarn! Jag och William är hemma imorn, för det är planeringsdag på dagis. Men halv 12 kommer Åsa hit och då ska vi gå till Stavre, jag ska vara hos tandis kl 13, och då ska hon passa William medans jag är där :) Lite lättare så + att vi båda får oss en härlig prommis! =) .. Vid 16 imorn är det ÖF som vanligt :) Blir det massa bus o stojj .. På tisdag ska jag träffa Sara, ska fota henne och dottern Alice! =) Ska bli skoj.. =) Nej nu ska jag äta lite kvällsmat, enbart ätit en korv o massa skräp idag.. =P



* William & Tomten*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback