Söndag 16/11

2008-11-16 21:54:09 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Kväll =) Jag har faktiskt inte haft tid eller lust att blogga idag, så jag har helt enkelt struntat i det, men nu tänkte jag uppdatera lite iaf innan jag ställer mig och fixar iordning med dagens tvätt. i förmiddags tog vi en promenad hem till Jörgens syster, för hon skulle klippa William, han va väääldigt långhårig o håret stog rätt upp typ, så det kändes som att det va dags för en klippning nu, William va jätte duktig o satt still nästan hela tiden =) Mammas gosigooos =) Nu är han inte sig riktigt lik när han inte har sin lilla "tuppkam" kvar, han ser inte ut som en bebis längre. hehe..

Väl hemma så busades det lite innan goset somnade och då traskade jag ner o började med tvätten.. Vi har ganska nyligen hämtat upp tvätten, så jag ska vika den om en stund innan det är dags att sova. Imorron är det skola =( Sjukt tråkigt måste jag säga, men what to do? Ja måste även ringa till Williams BVC, då vi har bytt från Granngården till Hjorten nu. Så alla hans journaler skickas över dit.

Imorn tänkte vi även ta våran veckoliga tripp till Öppna Förskolan för Unga Föräldrar, får hopaps vi blir ett par stycken imorron =) Alltid kul när man är lite fler och man får lära känna flera mammor (detbrukar oftast inte komma några pappor) Men det är typ veckans höjdpunkt att gå dit o pladdra av sig.. + att William busar av sig en himla massa när vi är där =) Nej om jag skulle ta tag i tvätten.. Hörs!

Kommentarer
Postat av: Emma

:) Ja tack, det var ett riktigt klipp jag fick tag på hihi!



Ja visst ses vi där imorgon. Har även hört att det ska komma flera pappor imorgon =) Skoi



Kram

2008-11-16 @ 22:59:37
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: madeleine

såg att ni bytt vårdcentral. hade jag varit ni hade jag tagit maria alberts vårdcentral. gick på hjorten ett tag med min son men va inte alls nöjd.

2008-11-17 @ 10:43:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback