Söndag 30/11 ~ 1:a Advent

2008-11-30 08:55:05 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon! =)
Ja då sitter man här som vanligt på morronen.. Jag har precis tatt mig en snabbdusch. Så kanske ja får ordning på mitt hår idag med. Ja borde klippa mig snart och då ska jag tunna ut håret, det är himla jobbigt med tjockt hår. William vaknade vid halv 8 idag, ungefär då vi brukar gå upp, så det blev torr blöja och välling. Ska väl försöka fixa lite frukost till mig och kanske lite frukt till William, gissar på att han ville ha clementin, hehe! =)

Sen ska vi träffa Åsa & barnen idag =) Träffade dom på Maxi igår, och gud va jag saknat dom små bustrollen! Hinner knappt aldrig träffas längre =( Jätte tråkigt, när vi båda va mammalediga träffades vi typ varje dag, nu kanske 1 gång i veckan om vi har tur. Men man kan inte begära så mycket heller, Åsa pluggar ju på högskolan och jag läser på komvux. Men idag ska vi iaf träffas och det ska bli ruskigt kul =)

Tänkte gå ner på stan och kika lite, Det är ju skyltsöndag idag.. Tror aldrig att jag vart på nåt sånt innan, det passar ju bra att gå ner nu på förmiddagen när Jörgen ändå sover. Han va nog hemma runt 04.30 imorse. Så han är nog aptrött gissar jag på.. Nej om jag skulle se om jag kan hitta nått att ta på mig idag, och kanske borta den där kalufsen som sitter på huvet!

Kommentarer
Postat av: Therese

Ja, det var verkligen jätte gulligt av honom. Har ju varit lite mycket med jobb på helger och en massa måsten, så man började änna känna sig lite glömd. Men det var man ju verkligen inte =D

2008-11-30 @ 12:44:54
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: Sandraa

Yes, såklart vi gör. Glömde helt att skriva det i veckoplaneringen :) måste ju umgås med min nya bekantskapskrets :D

2008-11-30 @ 20:37:31
URL: http://sandraedin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback