Tisdag 18/11

2008-11-18 08:52:10 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon kära läsare =)
Jag har sovit sämre än sämst inatt =/ Vaknade strax efter 6 av att William ropade, då hade han bajsat o ville ha en ny blöja, så det va bara att gå upp och byta den. Mindre mysigt, men inte kan han ligga me bajs i blöjan heller. Sen somnade han väl om en timma eller så innan han ville upp o ha välling. Så nu har han och pappsen traskat iväg till dagis i regnet, hoppas Jörgen hinner hem innan jag ska gå så jag kan få paraplyet. Annars får ja gå utan och det är väl mindre skoj, eftersom det regnar en hel del..

Idag har jag engelska prov, satt o läste lite igår.. men palla inte sitta o  läsa för ja blev knasigt yr och kände mig skum i hela kroppen så ja la mig i sängen o försökte sova ist, men somna nog inte på riktigt förän klockav va runt 5 :/ Så ni kan ju gissa hur pigg jag är idag? Men det ska nog gå bra ändå hoppas jag..

i eftermiddag vet jag inte alls vad vi ska hitta på, men det ger sig! Verkar inte som att det ska vara så bra väder så ja vi får se helt enkelt.. Blir väl isf bara att vara hemma och leka eller nåt. Nu däremot ska jag ut med rocky innan jag går iväg och möter upp Sofia, så vi kan gå till skolan! Hejs!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja, hoppas det ordnar sig! :)

2008-11-18 @ 21:16:30
URL: http://sandraedin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback