Tisdagkväll .. =)

2008-11-18 22:20:45 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Dagen har verkligen gått undan idag.. jag har ju som sagt tillbringat ett par timmar i skolan.. gjorde engelska prov idag, tror det gick hyfsat bra iaf, får hoppas det iaf =) Vill ju ha mitt VG i engelska, (man kan inte få högre betyg på komvux) efter skolan så stog älskling och lagade middag, jag va inte hungrig med satt me och matade William istället =) För han är ju alltid hungrig det lilla matvraket :p han är nöjd om han får äta hela tiden men det kan man ju inte göra, hehe! :p

Sen åkte vi iväg och handlade en sväng, William fick vara hos farmor, då viv fof inte har nån bil, o då inte heller någon bilstol.. fick en hel del shoppat =) Fick köpa oss en ny kaffekokare idag, då Jörgen råkade ha sönder våran andra, eller ja bara själva kaffekannan, så det va lika bra att köpa en ny, denna va väl bara nån billig skit, så den får duga tills vidare. Det blir ju kaffe utav det, och det är ju huvudsaken, eller hur?

Hämtade även ut mina paket som kommit från Jotex, i där fanns en matta.. som får vara i hallen tills vidare.. Ska beställa en lite större sen.. och 2 lampor som man hänger i fönstret, 2 st blåa sådana, jätte fina! Sen mitt underbara bäddset, ooh i love it! =) Men det måste tvättas först innan det kan användas. Och jag har inte tvätt tid föräns på fredag =(

På lördag blir jag lite halvt om halvt ensam.. Jörgen ska nämligen åka till Tanumstrand och jobba.. Men jag har däremot andra planer, jag har blivit hembjuden till Björn (Williams fadder) på middag och lite dryck efter.. Så William ska vara hos sin faster och sova där, och jag får komma ut lite.. Det händer inte alltför ofta. Så ska vara skönt att bara vara Marie, och inte mamma Marie =) Man behöver sånt ibland med.. hehe..

Imorn är det skola igen.. =( Men får tänka på att det inte är långt kvar av terminen, alltid så segt i slutspurten.. men men.. jag har iaf precis tittat på DH, :) och smaskat lite chokladpudding, det va namnam =) lite gott ska man ju få äta, hehe! Nej jag ska snart gå o lägga mig tror ja, börjar känna mig lite trött :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback