Visningen

2008-11-07 20:44:30 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Vid 15-tiden va vi och kollade på lägenheten, William fick vara hos farmor sålänge.. Lägenheten va hur fin som helst! Nyrenoverad 2006, så det är ju helt nya tapeter, *me like* det var ett äldre par som bodde där nu så ja tapeterna ser helt nya ut! Tror inte dom förstör så mycket heller.. Vi va dom första som kollade på lägenheten så förhoppningsvis får vi den. Jag hoppas det iallafall.. =) men med våran vanliga otur så blir det väl inte så.. men hoppas kan man ju alltid göra. Det enda negativa var tvättstugan, det finns inget torkrum eller torkskåp.. bara 2 tvättmaskiner och en torktumlare. men det är ju bara att köpa en torkställning så får det torka uppe i lägenheten, + va att det finns barnvagns utrymme och att lägenheten är större än våran.. Jörgen är även uppvuxen på Karlstrop så det är nära till dagis,skola lekplats osv..

William ligger o sussar sött i sin säng, han fick nana tidigt idag för han va så himla övertrött.. Han hann ju inte sova middag så länge idag så det kan ju bero på det, hoppas ändå att jag kan få sova någorlunda länge ändå. Får la se när Jörgen kommer hem inatt, men jag gissar på att  jag sover då, hehe! Har laddat upp med lite chips & godis ikväll.. gott att få synda lite. försöker att endast äta på helgerna, men det händer allt att man fuskar ibland :p

Kikar lite på Idol, dom har ju Rocktema, William kommer bli en rocker, det har hans mamma bestämt åt han! ;D hihi.. =) Det e paus på idol nu så jag passar på att kladda lite här.. :) Saknar min baby faktiskt, trots att det är skönt att vara utan han :) hahaha..

Kommentarer
Postat av: Lizzy

Ny lya på G alltså? ;P trivs ni inte er som ni har nu? Kram

2008-11-07 @ 22:00:41
URL: http://welons.blogg.se/
Postat av: Ninja

Håller tummarna för att ni får den!!

2008-11-08 @ 06:57:36
Postat av: jessica

jag skulle inte våga ställa vagnen i trappan..men tanke på ungarna som bor i trappan brevid som kastar ut cyklar genom fönstret i 75:an

2008-11-08 @ 10:14:38
Postat av: Lina

Grattis till lägenheten (om ni får den) den verkar ju super. Det där med tvättställning är ju nästan bara bra, då slipper du gå och hämta kläderna nere i stugan sen och så har du ju tumlare till allt stort, perfekt =)

2008-11-08 @ 10:49:10
URL: http://neithotep.blogg.se/
Postat av: Åsa

Hoppas ni får den :-.) då får vi ju lättare att ses oftare:-D hihi

2008-11-09 @ 00:25:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback