Fredag 10/10

2008-10-10 08:58:04 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Äntligen Fredag!! Och vi är sjuka.. =/ Hur kul är det då? Så det blir väl bara att sitta hemma i helgen antar jag o se till att bli friska, men det är skönt att det iaf inte är några problem att få i han medicinen.. För han blir mest sur för att den tar slut, så här har vi inga problem med det. Han får både pencillin och hostmedicin.. Hoppas han blir frisk nu. Känns som att han är mest sjuk hela tiden, sen han började dagis iaf.. Men men, det är väl bara att gilla läget.

Fick gå upp vid 6-tiden idag för William va ledsen, han saknade nog mest nappen, för sen somnade han om och vi sov till 8. Jag hade helst sovit längre, men det går inte :p Nu gör vi inte så värst mycket, William terroriserar sin pappa genom att stänga av TV:n för honom, så ja han är lite busig, det märks inte på honom att han är sjuk iaf. Det är väl ett gott tecken..

Nej, jag får väl gå och underhålla honom..

Kommentarer
Postat av: Christina

Vad heter pencillinet och hostmedicinen?

2008-10-10 @ 10:00:34
URL: http://kicket.blogg.se/
Postat av: Christina

kåvepenin hade min son med när han hade halsfluss och öroninflammation, kommer dock inte ihåg vad hostmedicinen heter men det var inte den ni hade. men ha ska vara bra på en vecka typ. det blev min son för det hjälper fast jag inte trodde det heller. för läkaren bara kolla på min son och hörde, fick aldrig tagit blodprov eller halsprov =/ och ute fick vi vara hur mycket vi ville bara han inte hade feber för då skulle vi vara inne. och det smittar ju dom första 3-4 dagarna efter pencillinets början sen smittar det inte längre fick jag höra i alla fall. men jag vet inte vad du fått höra.

2008-10-10 @ 10:10:33
URL: http://kicket.blogg.se/
Postat av: Christina

Okej. nej, sant.

2008-10-10 @ 11:25:16
URL: http://kicket.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback