Lördag 4/10

2008-10-04 11:02:25 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Underbart med heeeelg =) Va skönt det kändes att man inte hade nått speciellt att gå upp till imorse, vi vaknade vid 8. För då va det en liten herre som va vaken. Jörgen gick o gjorde välling och bytte blöja, för det fick inte jag göra för William, han är en bestämd liten herre som vet vad han vill :) Sen åt vi lite frukost, William fick en yogurt som han smaskade i sig vääldigt fort min buse! :)

Sen somnade han en stund, kan behöva ladda batterierna lite ibland, speciellt när man är så busig som han är! Han klättrade tom upp i soffan själv innan, och det har han aldrig gjort innan, det är väl nu det börjar med allt klättrande gissar jag på. Han har ju hållt sig ganska lugn när det gäller sånt hittils. Eftersom han inte går än så har han inte börjat utforska det direkt. Det är ändå rätt skönt att han inte går än måste jag säga, men det kommer väl snart gissar jag på :) Ska bli kul o se han tulta runt här hemma.. hehe =)

Tänkte vi skulle ut o cykla en sväng.. Vi ska ner till stan och köpa lördagsgodiiis :) Så då kan vi lika gärna cykla och få lite motion.. Nej nu ska jag klä på mig för det har jag inte gjort än :p

Kommentarer
Postat av: FREIJAS MAMMA - Caroline.

Hon är 6 månder (blev det i onsdags).

2008-10-04 @ 11:08:29
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Jelikan

Tore klättrar inte heller än och det är jag superglad över. Har la påbörjat att försöka ta sig upp för trappen så när nästa barnbidrag kommer blir det till att köpa grind där nere oxå.

2008-10-04 @ 16:15:40
URL: http://jelikans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback