Måndag 6/10

2008-10-06 20:18:31 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja det har vart tomt på bloggfronten.. Men vi har knappt inte vart hemma.. Efter att vi lämnat William på dagis åkte vi till Vårdcentralen för Jörgen skulle dit, för han har så himla ont i sin nacke. Så han fick lite tabletter och remiss till sjukgymnast som han ska gå hos. När vi va klara där åkte vi upp till Expert och köpte den efterlängtade systemkameran :) Köpte även kameraväska + minneskort. Fick ett bra pris av Chrille så det va bara att slå till (Jörgen känner han sen innan) Så nu har vi en bra kamera oxå att fota med!

När vi hämtat William på dagis så styrde vi bilen mot Uddevalla, men vi höll på och krocka med en älg jävel, Jörgen såg inte älgen, men det gjorde jag så jag ropade "Jööörgen, AKTA, det är en ÄÄÄÄLG!" Så Jörgen bromsade in o tutade på den. Så då sprang den över.. Har aldrig vart så nära en älg innan, så det va lite häftigt men samtidigt läskigt om man tänkte på vad som kunde ha hänt om ingen av oss sett älgen.

Väl i Uddevalla åkte vi till Biltema och shoppade dom sakerna vi behövde ha till bilen.. Så vi kan få den fixad! =) Sen släppte Jörgen av mig & William på Familecentrum så vi kunde gå in och leka :) När vi kom hem lekte jag med kameran och fotade allt möjligt. Jag har precis fört över bilderna till datorn och många blev bra, men jag kan inget om kameran så det är väldigt amatörmässiga kort, men jag lär väl mig med tiden att hantera den =) Nej nu ska jag kolla på TV med min Älskling! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback