Ny design, IGEN! =)

2008-10-12 22:40:41 Dagboken
» Kommentarer(8) «


Nu har jag ny design igen, även denna gång är det Michaela som varit i farten, men visst blev det snyggt? Älskar den blåa färgen, den är verkligen en riktigt snygg blogg nu, tycker jag! Superduper nöjd! Vill ni ha en snygg design tycker jag verkligen ni ska fråga Michaela :) + att hennes son är gudomligt söt :) .. hihi!

Älskling kom ju hem med pizza, smaskigt va det! Jag orkade ju givetvis inte hela, så den kan Jörgen äta till lunch imorn, det som är kvar. Jag äter ju i skolan.. beroende på om det är nått gott att äta =) Jag måste kläcka ur mig detta nu, det flesta som känner mig vet redan, vi ska försöka att skaffa ett litet syskon till William.. Har pratat om det länge, men nu känns det rätt, jag känner mig redo att gå igenom en graviditet till, jag längtar faktiskt att få göra det, att få bära på ytterligare ett kärleksbarn. Fast först o främst får de ju komma och bosätta sig en liten bäbis i min mage, och det vet man ju aldrig hur länge det kan dröja, men vi jobbar på det iaf =) Vissa har jag märkt är emot det, men som sagt.. Det är vårat val, och för oss känns det hur rätt som helst! =) ♥

Så jag har precis slutat med mina p-piller, eller jag gjorde det i veckan, så nu får vi se när det tar sig! Jag hoppas på att det ska göra det snart :) Ska väl snart gå och lägga mig för natten, så jag orkar gå upp till skolan imorn bitti. Hoppas på en lugn o slö dag i skolan iaf. Orkar inte med massa stress hit o dit. nej nu ska jag gå.

Ha en fortsatt trevlig söndag kväll!

Kommentarer
Postat av: Tuvas Mamma Jessica

Va kul Marie! Håller tummarna på att det händer något snart =) Kommer nog att vara helt fantastiskt att få gå igenom denna underbara resa igen. Jag längtar så fruktansvärt mycket jag med även om det kommer dröja ett par år för mig..



Detta fixar du galant med tanke på hur super duper bra mamma du är till William!



Kraam

2008-10-12 @ 23:04:57
URL: http://jessicanord.blogg.se/
Postat av: åsa

JAg är sååå glad för eran skull, väntar på att få se dig gravid och lukta på mysig bebis :-) älskar bebisar :-D och all shopping som hör till haha.

2008-10-12 @ 23:59:06
Postat av: N

Vad roligt! Hoppas att det går bra för er! :D Jag läser din blogg varje dag, men kommenterar nästan aldrig. Men nu tyckte jag att det var dags. :) Din blogg är super och jag önskar dig allt lycka till med att bli gravid igen! :D

2008-10-13 @ 08:39:59
Postat av: Mezzie

Åh va kuul :-)

Grattis!

2008-10-13 @ 10:47:25
URL: http://http:missmommy.blogg.se
Postat av: Emily ♥♥

Va roligt - Grattis! Hoppas det tar sig snart :-)

2008-10-13 @ 12:34:10
Postat av: karro

ÅÅ va roligt:) Kommer bli roligt för barnen med att det inte är sån stor åldersskillnad:D

2008-10-13 @ 13:14:17
Postat av: J

åh va kul! =)

hoppas det tar sig snart då!

kommer själv ha tätt mellan mina barn

Emilia är 1år o 8mån, o jag har bara 2 veckor kvar till bf, men jag tror barn har mer nytta av varann

när dom kommer tätt! :)

lycka till!

2008-10-13 @ 13:55:48
URL: http://mammajonetta.blogspot.com
Postat av: emma

åh vad glad jag blev nu =)

2008-10-13 @ 15:50:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback