Nytt objektiv

2008-10-16 19:23:08 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallåååå =)
Har änna vart fullt upp idag, efter att vi hämtat William på dagis åkte vi och plockade upp Emma, som va på Willys. Sen åkte vi till Vänersborg för att lämna tillbaka det objektivet vi köpte i lördags, vi va inte riktigt nöjda med det, så vi åkte till Uddevalla sen för att köpa ett annat, ett Tamron 70-300 mm. Och det är vi jätte nöjda med =) Precis vad vi letat efter! =) Sen åkte vi hem till oss och fikade lite, jag passade på att fota Emma lite, när hon ändå va här.. Korten blev ok, men jag blev tyvärr inte riktigt nöjd, men man kan inte lyckas alla gånger, eller hur?

Annars har vi bara varit hemma idag.. Inte orkat med så mycket mer. William va jätte då trött då han inte sovit så mycket idag, så han la sig redan kl 19 idag, brukar lägga han vid 20 annars, men är man trött så är man! =) Vi har bestämt oss för att inte åka till Linköping på intervjun imorn, dels för att vi har ett möte med våran advokat, och för att vi båda känner att vi inte är redo att flytta så långt bort. Inte än iaf, vi fortsätter leta efter jobb på närmare håll. =)

Ikväll är det inte mycket roligt på tv, inte mer än Hell's Kitchen iaf.. Nej nu har jag slut på vad jag ska skriva så jag gör det =)

Kommentarer
Postat av: Linda S

Det var ett bra beslut må jag säga :)

2008-10-16 @ 19:39:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback