Söndagkväll

2008-10-12 21:00:17 Marie babblar
» Kommentarer(2) «


Har inte gått nå vidare att blogga idag, det har nog vart något fel på blogg.se men nu verkar det gå iaf! i förmiddags va jag ute och gick med Åsa & hennes barn.. Blev bara en snabbis för hon skulle åka och jobba sen, men det va skönt att röra på sig, vi kom hem lagom till att William skulle äta lunch. Efter han gjort det åkte vi till Maxi, för jag behövde köpa tamponger, och till Apoteket för att ha ipren, min bästa vän när jag har mens!

Sen har vi inte gjort så mycket mer, älskling har grejjat med bilen som vanligt :) Sen åkte vi ner till Lilla Edet för att hämta Jörgens arbetsgivar intyg så han kan lämna in det till Arbetsförmedlingen imorron. Imorn är det skola som gäller för min del, och dagis för William =) Sen på eftermiddagen ska vi gå till Öppna Förskolan och leka =) William älskar ju det, så det är bara roligt, plus att jag får träffa lite annat folk :)

Snart ska Älskling åka iväg o köpa pizza till oss, så vi smocka i oss ! =) Mums.. Blir en saftig köttfärspizza, precis som kebabpizza, fast med köttfärs på istället, eftersom jag inte äter kebab.. :)

Kommentarer
Postat av: Nathalie

snygg design :)

2008-10-12 @ 21:33:47
Postat av: F R I D A - Philips mamma

Bra :) Då är jag ingen dålig mamma som gör så då :)

2008-10-12 @ 22:06:38
URL: http://fridadrotz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback