Torsdag 30/10

2008-10-30 16:48:33 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallååå Hallååå..
Jag har faktiskt inte hunnit sitta här o skriva i lugn o ro förrän nu, imorse gick vi o lämnade William på dagis, det va verkligen glashalt ute. Tur man inte ramlade iaf, men det var allt nära ett par gånger, men det är alltid så i den här stan så fort den första halkan kommer så är kommunen aldrig beredda på det. Efter vi lämnat William, gick vi o tog en tidig fika på Ritz, luktar ju såååå gott när man traskar förbi där. Sen lånade vi Håkans bil och åkte o handlade lite, behövde köpa diskmedel samt lite tvättlappar.. Vi köpte lite lotter på Coop, och JAG vann en hink med massa olika gottigott i :) Jag, som aldrig vinner.. men nu vann ja tamejtusan, så nu har vi lite gott att mumsa på ikväll..

När vi kom efter att ha hämtat William på dagis, va det bums i säng för hans del och sova middag! Vi passade på att sova lite vi med, man får passa på när tillfälle ges, hehe! Annars har det inte blitt många knop hemma hos oss, jag har dammsugit Williams rum, och märkte att han inte längre verkar vara rädd för dammsugaren, innan satt han jämt o gallskrek så fort den där hemska maskinen kom fram, men nu va han tom med mig i samma rum och han sa inte ett ljud.

Annars har Jörgen precis bakat en kaka, Hallonkaka som vi ska fika med sen =) Ska bli kul hur det ska smaka :) Annars blir det nog mest mys idag, kanske blir en liten promenad senare, det är ju allt vi gör numera, promenerar! Men det är ju nyttigt och skönt för kroppen.. Nu ska jag mysa med min familj!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Låter som en perfekt dag!! =)

2008-10-30 @ 21:12:28
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback