Unga Föräldrar

2008-10-20 21:22:57 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Fullt ös som vanligt! Svenska provet gick skit, känner det på mig.. Va jätte mycket jag inte kunde, men kan ju hoppas att jag blev godkänd ändå, men det tvivlar jag på, men jag försökte ju iaf, tycker det är huvudsaken och jag gjorde mitt allra bästa, mer än så kan jag inte göra tyvärr. Så jag slutade 1 timma tidigare idag, fick skjuss av en klasskompis hem, skönt att man slapp gå i regnet :) William låg o sov när jag kom hem, så jag la mig o vila en stund ja med, det gjorde under, gud va pigg ja kände mig efteråt :)

Och då va det dags att gå till Öppna Förskolan, för unga föräldrar! Idag va vi 3 mammor som kom :) Trevligt när det inte är så många, man lär känna varandra bättre då, + att man slipper dom här grupperingarna som brukar vara när man går på tex Babyöppet. Jag hade med mig kameran idag så jag knäppte lite bilder såklart :) Imorn ska vi hem till Linda & Mio på fika, ska bli kul o se hur dom bor =)

Annars är det bara vanlig skola imorn, och  dagis för Williams del, som vanligt! Slänger väl in lite bilder sen kanske ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback