Lite lite shopping!

2008-09-25 20:53:51 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Kväll! Jag kom allt iväg till skolan imorse, även om det va jätte jätte kallt, endast bara 5 grader när jag och William cyklade iväg, när vi kom till dagis höll dom på att göra och troll och skulle nästan precis sätta sig och äta frukost =) Så jag traskade vidare till skolan, rätt slö lektion vilket va väldigt skönt när det va så tidigt på morgonen, =) Köpte mig en red bull för att orka med, sen cyklade jag ner till stan o snokade lite.. men hitta inget speciellt, och sen kom Jörgen och plocka upp mig så vi kunde åka ut till Överby och handla, behövde fylla på blöjförrådet lite extra, och mera välling. Det går ju åt =)

Vid 14-tiden hämtade jag William på dagis, sen tog vi bussen upp till Överby för att träffa Emma & Jimmy. Vi har aldrig träffats innan, bara pratat på MSN, jätte trevlig tjej, med en jätte söt bebismage, man blir ju sugen på en till.. haha! Dom fick iaf shoppat en barnvagn, en sån som vi har, den stora vagnen alltså, smart duo. Jätte fin va den! Kommer dom bli jätte nöjda med tror jag, vi har ju vart jätte nöjda med våran smart duo :)

Kom inte hem förän kl va halv 8 idag. Så det känns i benen haha. Men jag hittade inget som jag kan ha på mig på lördag när vi ska ut :/ Får kanske ge det ett försök till imorn inne i stan. Måste ändå ner och köpa alkohol. Nej jag ska göra annat vettigt nu kanske^^ haha! Jag är trött så det lutar nog åt slappa i soffan =)

Kommentarer
Postat av: Emily ♥♥

Ska du ut på trevligheter till helgen? :-)What to do?

2008-09-25 @ 21:59:12
Postat av: Emma

Jättekul att träffa er . Jo får hitta på nått roligare nästa gång så William har nått att göra oxå :) Hoppas du får det trevligt i helgen :) Kram

2008-09-26 @ 12:53:26
URL: http://emmaahlindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback