Skoldag

2008-09-09 16:45:38 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Då va veckans första skoldag avklarad.. Hur tråkigt med engelska som helst, Speciellt då våran lärare är helt knäpp, typ när det är 5 min kvar av lektionen då ska han sätta igång med en ny uppgift? När vi alldeles strax ska sluta hur nödvändigt är det då? Jobbig, seg gubbe vill jag lova.. Han pratar så störande med, han markerar "S" så fruktansvärt tydligt så det blir jobbigt att lyssna på.. jaja nog om han..

Efter skolan gick jag hem till Jessica och drack lite kaffe, för att sen knalla hem o sätta igång med tvätten, skönt med väldigt lite tvätt idag, blev bara 2 maskiner. Skönt när det inte är så fruktansvärt mycket tvätt heller, så man slipper tillbringa hela kvällen nere i tvättstugan, va tvungen o tvätta Williams madrass överdrag, det va lite fläckar på det, undra va han gjort?! haha!

Imorn är jag hemma från skolan, för vi har en tid hos BVC, William ska på 1-års kontroll, väga, mätas och få spruta! Aj aj, det gör ont i mig, o veta att dom ska tortera mitt barn på det viset, hehe! Nej men det ska nog gå bra hoppas jag, hoppas på att det inte ska göra alltför ont på min lilla prins, nej nu ska jag ner i tvättstugan!

Kommentarer
Postat av: Felicia6

Varför skippa skolan hela dagen bara för en tid på Bvc? Är det inte bättre att bara skippa skolan under tiden du ska på bvc? Speciellt då du redan missat en del i skolan under förra veckan?

2008-09-09 @ 22:14:08
URL: http://felicia6.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback