Söndag 28/9

2008-09-28 18:35:31 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då va det söndag, eller ja fast dagen är ju snart förbi.. Imorse fick jag sovmorron sov nog till 11, sen gick vi upp och åkte till Williams farmor eftersom han va där, allt hade gått jätte bra och han hade vart snäll kille, men det är han ju alltid =) Han hade käkat pizza med sin farbror igår, eller ja tiggt av honom hans pizza, kanske man ska säga, haha! =) Va även iväg en sväng upp till Överby, käkade tacobuffé på Coop. Och sen handlade vi lite granna så som mjölk o sånt som alltid behövs. :)

Sen har vi mest legat i soffan hela eftermiddag o kikat på Da Vinci Koden.. Längtar tills 2:an kommer ut, älskar såna historie filmer. Tänkte vi snart skulle gå ut på en liten kvällspromenad och njuta av sista helgdagen, för imorn är det dags för skola och dagis igen, tänkte vi skulle gå iväg till Öppna Förskolan imorn, på Unga föräldrar.. Kan William få leka av sig lite.. heheh..

Gårdagen va skoj, Sexpartyt va oxå skoj, jag shoppade lite granna, hade inte räknat me det, men vafan.. Man lever bara en gång.. hehe! Får sakerna nästa månad ;) Efter det skulle vi gå ut. Vi gick först till Bishop Arms, men det va inge skoj, så jag och Åsa gick vidare till Backstage, men guuud vilken kass musik, aldrig igen och sen gick vi till sist till Lipz. Men ja, njae jag har nog tröttnat på krogen.. för det va inge alls skoj ute. Vid 3--tiden kom Jörgen och hämtade upp oss efter att han hade spelat. Sen blev det hem och sova.. =) Helt ok ändå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback