Grillat! =D

2009-04-07 22:08:08 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag efter att William nant middag klädde vi på oss och gick o mötte upp faster Jessica och Liam för en prommis till ÖB, skulle kolla om dom hade hundgodis men icke sa nicke.. Det fick bli ett påskägg till William istället. Köpte även med oss en engångsgrill för att grilla lite korv på gården hemma.. =) William har gått o tjatat om att han vill äta korv och jag ville grilla så det var bara att slå två flugor i en smäll, och se va bra det blev? :) Jörgens 2 systrar var med och grillade, och barnen sprang runt och lekte som stollar ^^ Skoj vare!

Imorn blire kika på stan och fika med Emma och Jessica.. Sen vid halv 4 ska vi möta upp min mamma som ska komma och hälsa på oss, och stannar tills på torsdag! Ska bli skoj o träffa mammsen lite, vi träffas ju inte alltför ofta, senast var i Januari.. Får bli bättre på det, men blir inte att man åker till Borås så, när det inte finns någonstans för mig och William att sova, jag behöver nog inte berätta varför vi inte sover hos min mamma.. Ni kan isf bläddra tillbaka o läsa under fliken "Juli 2008" Mer behöver jag inte säga..

Får se vad vi ska hitta på när mamma är här, hon kommer nog mestadels för hon vill träffa William tippar jag på ^^ Ska hon allt få se hur busig han är :P Nu ska jag gå o fixa mig inför natten och försöka dra av det hemska plåstret från mitt munsår.. *aaaaaaaaj* nejnej natti!!!

Kommentarer
Postat av: jessica

hehe då kanske william är jättesnäll när hon är där =P

2009-04-08 @ 09:17:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback