Lördag 25/4

2009-04-25 10:05:25 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Morrn Morrn ;D

Gårdagen va jätte mysig, vi fikade på Gillet med Emma och Sandra + barnen såklart :) Jätte gott att kunna sitta ute och fika. Pratade en del om det här med sockerbegär, och jag känner att jag måste ta tag i det snarast o sluta smocka i mig på kvällarna framför Tv:n, Inte bara för att jag tycker jag är tjock utan också för min hälsa, hur bra är det att vara beroende av socker? Kan jag ta mig ur mitt nikotinbegär då ska jag banne mig klara av sockret också, klart att man inte ska behöva sluta helt, men iaf minska på det till enbart lördagar som jag säger till William, då ska jag ju hålla det själv också!

Efter att vi kommit hem igår och William fått lite mat i magen så gick vi ut och tog en promenad och mötte Angelica, William fick gå hela vägen och det gick jätte bra. Han höll mig i handen hela vägen, så duktig min lilla kille! Väl hemma så tog vi varsin kaffe och William fick juice (Barnjucie) vågar inte ge han apelsinjuice igen på ett tag, ifall det va det som utläste allergi chocken. Sen fick William lägga sig o vi kikade på Talang.. Brukar inte titta på det i vanliga fall, men det va ju lite roligt :) Hihi..

Kom i säng hyfsat i tid ändå.. :) Och idag vaknade inte William förän kl 9! Hur underbart är inte det? Älskar när han vill sova lite extra på morgonen för det betyder ju att jag också får göra det :) Nu sitter han breve mig och dricker mjölk och busar ^^ Om en stund ska väl Carina hämta han så ska dom till BIKE, dom har nåt jippo där idag vad jag har förstått det som. Så då hinner jag duscha o grejja här hemma, ska ta en snabb tvätt sen, mellan 13-15 hinner ju tvätta en maskin iaf. Ska även med Emma och Jessica och handla vid 2 någon gång.. Och sen vid halv 5 ska jag möta Emma och ta en "för" cider :P

Vi ska ju upp till Sandra och Johannes och grilla idag, det ska bli så jävla roligt :) Första riktiga grillningen, om man inte räknar med våran korv grillning då :P Men det gör jag inte just nu. Hahaha.. =) Ja det kommer bli najs. Och Jörgen va snäll och lämnade kameran hemma, så räkna med en bildbomb imorn :) Hihi.. Nej nu ska jag klä på mig och packa Williams väska :) Ha en underbar lördag, för det ska jag ha!

PS. jag saknar dig älskling, önska du kunde vart med ikväll <3 DS.


Kommentarer
Postat av: Emma

Haha ja men jag tycker den bilden var jätte härlig =D

2009-04-25 @ 10:29:38
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: åsa

ja´jag vet gumman! Men jag vetefan hur jag skall överleva sommarne ekonomiskt!

2009-04-25 @ 13:47:20
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag
Postat av: Sandra

Ja, så gott som :S vet inte hur de gått till för jag märkte aldrig av att det var såå stökigt

2009-04-26 @ 16:54:37
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: « C A P T A I N K A R R O W »

Haha, du har exakt samma "swirl" som jag till höger fast jag har gråsvart och du har blå.. ;)



Snyggt iaf! :)

2009-04-27 @ 10:43:28
URL: http://captainkarrow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback