Lördag 4/4

2009-04-04 08:22:31 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Jag är trött, William är pigg.. Inget sovande här inte! Klockan sju hörde jag att nån ropade "Mamma , Mamma" och han ville ha välling, lilla magen va väl hungrig så gjorde iordning en flaska med majsvälling.. Har fått i han lite Dophilus men det va inte det lättaste för han tyckte inte det smakade så väldans gott inte som den yogurten vi brukar köpa, tro jag det! men fick han sitta och mumsa själv så gick det bra och skålen blev tom :) Han fick lite vindruvor till efterätt och smaskens va det, för dom vaslut illa kvickt.. Nu springer han runt här med majskrokar i varje hand o tuggar ^^ Tokunge!

Jörgen ligger och sover, han jobbade ju igår kväll så han är nog trött.. Vilken lyx att få sova! =) Men då somnar jag nog tidigt ikväll ist :) Jörgen ska ju jobba ikväll igen så det spelar ju ingen roll då. Får se vad man kan hitta på.. Idag måste jag upp till Coop så jag får se om min underbara älskade har lust att åka dit en sväng idag när han har vaknat till liv.

Annars är det rätt lugna puckar idag, ut och leka kanske.. Det är aldrig fel, eller iaf komma ut på en promenad. Solen börjar ju kika upp nu, då kanske man blir lite piggare ^^ Kan ju hoppas! Nej jag ska nog göra mig nåt som får mig och vakna.. =) Och leka med min underbaring, är så himla glad att han finns i mitt liv, vet inte vad jag skulle göra om jag inte ha William , det bästa som har hänt mig <3



William, bara någon dag gammal <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback