Måndag 27/4

2009-04-27 10:57:50 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja hallå jaa..

Grillningen hos Sandra, va hur rolig som helst.. Det va riktigt längesen jag skrattade så mycket under en kväll som då. Lovade ju en bildbomb igår, MEN.. dels va jag jävligt trött igår, sen kraschade den bärbara datorn, den vägrade starta upp så vi fick radera hela hårdisken, låter roligt va? Så nu har vi fått börja om från ruta 1, med alla inställningar, drivrutiner, virus skydd, alla bilder, musik, mm. Med andra ord har jag och göra! Erkänn ni är avis på mig? :P Hahaha.. Fick iaf en efterlängtad pizza igår kväll :) Min älskling is the best! :)

Seg natt hare vart, somnade nog runt 2 tiden inatt, o sen vaknade William vid 7 imorse så då gick vi in och busade med pappsen, innan vi gick upp o åt frukost. Sen vart det dagisdags, och Jörgen skulle till Arbetsförmedlingen för o skriva på papper om Bussutbildningen som börjar nästa vecka.. Så nu måste han genomgå en läkarundersökning. Och det ska han göra ikväll hos nån läkare i Uddevalla.. Hoppas detta ska gå vägen nu iaf, så han får ett jobb.. :)

Så idag ska vi inte göra så mkt, bara slappa och ta det lugnt, åka o handla lite i eftermiddag, Rockys mat är slut o inte ska stackarn behöva gå hungrig.. Även betalat alla räkningar, så nu är vi fattiga bokstavligt talat :/ Men men, det löser sig.. Jag kan leva på luft inga problem, huvudsaken är att William har så han klarar sig och det har han ju :)
Nu ska ja föra över bilder, tjohej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback