Rubrik?

2009-04-14 23:33:58 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Trevlig dag vi har haft idag.. Slöat mest hela dagen.. Eller ja.. Under tiden William va på dagis så tog vi en go promenad. Jag, Jörgen och Rocky! Sen va det bara o hämta lillfisen o hem o nana middag.. Sen åkte Jörgen iväg för den där jobbgrejjen, men det blev inte så mycket med de, för han hittade inte dit.. Så han mailade honom om dom kunde ses någon annanstans, så vi får väl se hur det blir med det.

Vi lagade lite middag när Jörgen kommit hem fick bli hemlagat potatismos med ostschnitzel idag =) Väldigt mumsigt! =) Sen messade jag Åsa och fråga om hon ville hänga med ut och gå en sväng, blev lite över en timmas promenad på kvällen med =) Mycket skönt, känner mig trött i kroppen nu kan jag lova.. Sen kom Åsa över hit och hjälpte mig lite med matten, skrev lite stöd anteckningar i boken, kan komma bra till hands på matten på torsdag, samt att jag fick låna hennes miniräknare.. (en sån där avanserad manick) ska bara förstå mig på den också ^^ haha!

Kollade såklart på Desperate också, Dubbelavsnitt! Det kan man ju bara inte missa ^^ Nu sitter jag här o kikar en liten stund innan jag ska gå och lägga mig o snosa kudde =) Imorn är jag ledig, sköööönt!! Ska bara njuta hela dagen. Är det någon promenad sugen ja då är det bara att säga till =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback