Torsdag 30/4

2009-04-30 09:48:26 Dagboken
» Kommentarer(2) «


GRATTIS GRATTIS På födelsedagen världens bästa Åsa!! Hipp Hipp Hurra!! =)

Idag är jag sådär trött igen, fast Jörgen har snarkat värre än värst inatt, men jag orkade inte gå ut o lägga mig i soffan så ja låg kvar o störde mig. William vaknade vid 7 imorse så jag gick in o hämtade han och sen la jag mig igen, haha! Han la sig brevid Jörgen och sen låg vi en stund till innan dom gick upp för att fixa välling. Blev en liten cykeltripp till dagis sen vid 9 också, så nu är han där.. =) Dom skulle ut o leka precis när vi kom, :)

I eftermiddag ska vi ut på en liten fika-trip.. =) Vi ska cykla (tror jag) ner till kanalen och mata pippisarna, och sen cykla lite längre bort o fika, jag ska göra baguetter som vi ska ha med oss :) Det ska bli riktigt mysigt att komma ut så med familjen =) Så efter dagis blir det att åka till Ritz o köpa det! :) Vill ju ha färskt bröd. Mums ska det bli iaf =)

Skulle egentligen tagit en promenad med Åsa nu på morgonen.. Men jag känner att jag orkar inte riktigt det just nu. Gud va jag är seg idag, men vi ska ju cykla i eftermiddag.. Så jag får ju min motion då :) Hehe.. Ja så är det ju Valborg idag då? Jahopp vad säger man åt det. Här händer det inget märkvärdigt iaf. Bortsett från att det är röd dag imorgon möjligtvis, och imorgon ska vi tvätta igen, kul va? :P Hahaha.. Jag vill ha en egen tvättmaskin! Ska bara vinna på lotto först då jävlar ska jag ha en sån ;) Hihi.. Nepp, nu är jag sugen på frukost, :) Heippa !

Kommentarer
Postat av: marianne

Stackare o som inte får sova o jörgen måste vara trött efter allt snarkande.

Men skulle inte han få en liten maskin med mask o sova med.

2009-04-30 @ 20:46:52
Postat av: Mamma Åsa

Tack gumman! Hade trevligt förut haft en underbar födelse dag förutom de få minuter m var här BLÄ för de minuterna!!!

2009-04-30 @ 21:27:53
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback