Underbara dag :)

2009-04-30 22:20:11 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Kväll ;D

Eftermiddagen har vart underbar <3 Vi har haft sååååå mysigt! Vi packade ner saft, baguetterna som vi gjorde iordning här hemma, och sen satte vi oss på cyklarna, och cyklade till Spikön, William ville titta på ankorna som dom har där, han var alldeles överlycklig! Gott med fika va det också, det är defenitivt något vi gör om igen =) på hemvägen stannade vi på Sibylla och köpte en mjukglass och delade på! :)

När vi kom hem slog jag en pling till Åsa och frågade om dom ville med ut o leka, och det ville dom :) Jörgen la sig en stund, för han skulle ut idag med Björn & Co. Klart han ska få det, är ju bara jag som vart ute det senaste. Men nu kommer det dröja innan jag går ut igen.. Dels tycker jag det blivit lite mycket, sen vill jag vara med William och inte lämna bort han så hela tiden.. Och sen finns det roligare saker att lägga sina pengar på just nu.

Imorn är det freeeeeedag, och röd dag.. Vi ska träffa Åsa, gå bort till dom o mumsa lite tårta som hon ville bjuda på :) Och fika tackar vi gärna inte nej till.. Annars blir det väl en ganska så lugn dag imorgon, ska bli kul o se hur bakis Jörgen är imorn^^ Hahahahaha.. =) Nej nu va jag lite elak kanske :P Men nu är det íaf dags för mig att strax göra mig iordning!

Puss&Kram




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback