Fredagkväll..

2009-08-28 22:29:00 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Kväll !
Har ni haft en bra dag? :) Det har jag! Vid 12 kom Madde och hennes supersöta dotter Linnéa! Madde sminkade mig, fixade mitt hår och sen fotade vi. Först inne lite, och sen gick vi ut. Tog inte så jätte många bilder, vi tänkte ta en session nästa gång när Willepille är hemma så han kan vara med också, min lilla modell . Efter att vi var klara så kom min älskade vän Erica på besök! Som jag saknat henne, ni anar inte. Va ca 18 månader sen vi sågs sist. Men hon är en såndär vän som att även om vi inte pratat på ett bra tag så finns hon alltid där, och det var som om vi sågs igår. Det kändes inte som att det va evighetersen vi sågs. Det känns som igår vi satt i mitt kök i Borås och hade våra "måndagsmiddagar" hehe.. Det va tider det ^^

Efter att Erica åkte hemåt, så åkte vi till ICA Maxi för att handla inför kalaset, Carina behövde grejjer så hon kunde fixa smörgåstårtor till oss. Samt att det blev köpt en hel del kakor o sånt som man ska ha på ett kalas. Ska bli skönt att få det överstökat nu, roligt att ha kalas, men det är roligare när det är över, Hahaha! Har även tvättat nu på kvällen som alltid, ja jag tycker inte att jag gör nåt annat än att tvätta hela tiden ;) Men så kan det vara..

Älskling åkte iväg och köpte pizza till oss nu ikväll, riktigt mums! Sitter här vid datorn och halvtittar på "Sagan om ringen" Dom visar hela triologin på TV3 i helgen. Så då finns det ju nåt att titta på iaf.

Nej jag laddar upp lite bilder från dagens fotografering ist :)
Tyck gärna till! :)

 

 

Kommentarer
Postat av: Nicole

Verkligen jätte fina bilder! Du ser verkligen bekväm och avslappnad ut. :)

2009-08-29 @ 09:47:10
Postat av: Lisa

VAR DET SÅ VARMT HOS ER SÅ DU KUNDE DÅ UTAN TRÖJA?

2009-08-29 @ 16:38:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback