God Kväll

2009-08-18 22:34:20 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Kväll kära vänner!
Idag har jag vart så duktig och tvättat en massa kläder, så dom hänger på tork, förhoppningsvis är det torrt imorn så jag kan vika in det i garderoberna, det suger att inte ha torkrum/torkskåp. Men det är bara att gilla läget. Sen va jag och älsklingen en sväng på Ö&B, köpte lite plastglas/muggar och tallrikar. Bra att ha eftersom vi ska ha kalas nu i helgen, och jag orkar inte med en massa disk, så det är det bara att slänga skiten sen! :)

Efter att vi hämtat lillfisen på dagis så stannade vi borta hos Williams farmor en stund. Han lekte och busade med sina kusiner, speciellt med Liam, dom är ju närmast varandra i åldern, skiljer 1,5 år ungefär på dom! Jag och Jörgen passade på att åka in till Sportex när William ändå va där borta och köpa oss varsitt par "Walking-skor" . Verkligen super skönt med ett par riktiga skor, som man kan gå långt i utan att få ont i fötterna!

När vi kom hem hade Jörgen monterat ihop Williams nya leksakshylla som jag beställde för nån vecka sen, visade en bild här på bloggen :) Så däri ligger det flesta av hans leksaker nu! Jätte fint blev det. Hihi. Nu är det bara den nya sängen som saknas, åååh va jag längtar tills vi ska köpa den! Men nu däremot ska jag gå o sova för jag ska till skolan imorn 8.20-11.30 :/ Bläääääääääää...


Kommentarer
Postat av: Lisa, Loves mamma

Den verkar ju jätte käck den hyllan! =)

2009-08-19 @ 07:14:18
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: Sara

Vart har du köpt den hyllan till William? :) Väldigt fin och praktisk.

2009-08-19 @ 07:40:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback