Måndag 17/8 - Skoldags

2009-08-17 08:15:02 Dagboken
» Kommentarer(4) «


hejhej :)
Så var det åter en ny vecka och för min del innebär det att det är skola idag :/ Kan säga helt ärligt att det är ingenting jag ser fram emot men det är ju tyvärr något som måste göras, annars får vi inga pengar ! Men innan dess har jag massa saker att göra, först ska jag lämna William på dagis och sen ska jag ner till Polisen och skaffa mig ett nytt ID-kort så jag kan få ut en internetdosa till min bank någon gång eftersom mitt ID-kort har gått ut. Kommer säkert se helt weird ut, men jaja..

Sen måste jag köpa pennor, block o annat skolmaterial, måste även kolla upp vilka böcker jag ska ha, så måste jag köpa dom med, kommer bli ruinerad efter den här dagen, ja det är fan inte billigt att plugga, men vem har någonsin påstått det? Sen slutar inte jag förän 15.30 i eftermiddag, och då ska vi åka och handla.. Får ta med mig en banan i väskan är alldeles skakig nu men jag hinner inte äta frukost nu, så det får bli så. Förhoppningsvis hinner jag få nåt i magen innan jag börjar skolan. men vi får se.. Nu ska jag gosa med min plutt innan han ska iväg och leka med alla andra barn :)

P&K

Kommentarer
Postat av: Sandra

SV: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

2009-08-17 @ 08:17:35
URL: http://sandrakronlid.blogg.se/
Postat av: rebecca

Ha så skoj första skoldagen. ;) Vad pluggar du till?

2009-08-17 @ 08:50:48
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: emma

jo sant.. vad pluggar du för något??.. sj vill man börja plögga te sjuksköterska om 1, 2 år :D men man får se va framtidne avgör:D . men får ta en sak i taget..Barn:)

2009-08-17 @ 11:30:44
URL: http://themami.blogg.se/
Postat av: Sandra

Sv: Det blir en stjärna med leopardmönster i. Eftersom jag är djurintresserad och är utbildad djurparksskötare så kände jag att det var perfekt

2009-08-17 @ 20:34:55
URL: http://sandrakronlid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback