Måndag 31/8

2009-08-31 10:08:20 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morrn!
Igår spenderade vi som sagt dagen i Göteborg på Liseberg. Va lite skeptiska när vi åkte från Trollhättan då vädret va sådär, men när vi kom fram sken solen och det va fint väder. Najs! Åkte massor, va inte alls långa köer, 10 min MAX. Så det va helt ok. Kom ca 2 skurar under tiden vi va där, men det gjorde inte så mycket, vi hade ju ändå med oss paraply ifall det skulle regna nåt. Vi spelade lite, vann lite små vinster.. Vinner tamejfan aldrig. William va jätte nöjd, han åkte några karuseller, trummeliten, ponnykarusellen, parisehjulet och farfarsbilar. Han va såååå lycklig, min lilla fis. Köpte såklart en ballong till honom, skulle vara en kanin, så fick han små söta kaninöron.. Mammas going!!

Precis innan vi skulle åka hem gick Jörgen och vann en stjärnvinst på Kexchoklad, Hahaha! Ja nåt fick vi ju vinna iaf. Trodde jag aldrig. Efter det somnade William och sov hela vägen hem. Han va nog trött efter allt det roliga på Liseberg. Vaknade när vi kom hem för ny blöjja och välling och sen somnade han om så gott så . Sovit gott hela natten och sen gick vi upp vid 7. Jörgen är iväg och övningskör, och jag har varit och lämnat William på dagis, han berättade allt för fröken om allt han gjorde igår när vi kom, sötunge :)

Idag är det back to vardagen.. Skola för min del. Har Datakunskap och Matte idag :/
Sen tänkte jag och William gå till Öppna Förskolan, det va sååå längesen vi va där nu, så det ska bli skojjsigt. William tycker nog att det är skoj. Nu ska jag göra lite frukost så jag orkar med dagen.. =)
Så jag lägger in lite bilder från igår! :)









 



 

Frukosten ska ätas med kaninöronen på och i nya stolen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback