Skapa en egen Hemsida?

2009-08-27 22:17:25 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Hallå =)
Mötte upp Sara tidigare idag för en liten fika och tjöt innan de va dags för lektion. Idag hade jag Webdesign. Lärde oss inte speciellt mycket idag. Var mest grunderna för html , men det är bra att kunna det med. En himla massa koder hursomhelst, men det ska väl sjunka in så småningom. Får vi hoppas iaf, Hahah..  Tanken är väl i slutändan att vi ska skapa våran egen hemsida! Fick sluta lite tidigare, så efter skolan gick jag hem till Jessica där min lille älskling va. Hon fick ju hämta han från dagis idag, och det hade gått jätte bra.

Åkte iväg sen så min älskade man fick klippa sig, lika snygg som alltid blev han! Sen åkte vi en sväng till Överby, va inne på den nya Rusta butiken en sväng. En ny Nicke Nyfiken film fick det bli till vår lilla älskling, och en matta till vardagsrummet. + lite handling på ICA Maxi. Nackdelen är att vi måste åka dit imorn igen, för då ska vi handla saker till kalaset på lördag. Jörgens syster ska göra smörgåstårtor till oss.

Snällt va? Helgen är fullbokad! Imorn kommer Madde hit vid 12, och vi ska köra en Photosession , Sen skulle även Erica komma under dagen fattade jag det som. Sen är det massa som ska fixas inför kalaset på lördag. Lördag är det som sagt kalas. och Söndag ska vi till Liseberg med min mamma! Ska bli roligt :) William kommer vara helt tokig på Liseberg, Haha.. Men det ska bara bli skoj!

Ha en fin Torsdagkväll..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback