Söndag 23/8 - Barnkalas

2009-08-23 22:24:10 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Kväll Allihopa!
Dagen idag har varit fullspäckad, imorse hörde jag William redan vid 06, gick in till han och gav han nappen, trodde att han skulle somna om igen, men bara en kvart senare hörde jag att har var uppe och tassade, så han fick komma in till oss och gosa, dock va det mest lek från hans sida, men så kan det va ibland, det blev hursomhelst en tiiiiidig morgon. Strax efter 10 åkte vi till Maxi och handlade lite granna, sprang in på H&M och köpte en skjorta och en tröja till William :) Så han kunde vara fin på sitt kalas. På vägen hem däckade han, så Jörgen fick bära upp han till sängen..

Sen va vi nere och dukade och fixade med ballonger nere i lokalen.. Strax innan kl 15 kom Josefina med den superduper fina tårtan hon bakat till William. Tusen tack! Sen kom hans kompisar och fikade och lekte. Jag tycker det va ett lyckat kalas, och tack till dom som kom, och tusen tack för alla fina presenter våran lilla älskling fick!

Nu ikväll har vi haft Jörgens föräldrar, lillasyster och Williams kusin på ett litet fikabesök! William va superglad för att dom kom, han va nog inte still en minut medans dom va här, och när dom åkte hem så stupade han i säng. Våran lille fiiis! Kan ju hoppas att han sover lite längre imorn, iaf till 7! Men jaja vi får se. Det är ju dagisdags imorn och den stora dagen! Våran lilla älskling blir 2 år!! Jisses va fort tiden går.

Imorn ska jag till skit skolan :/ *villintevillintevillinte* But I guess I have to..








Kommentarer
Postat av: nalle333

Grattis William på 2-års dagen önskar vi =)

2009-08-24 @ 06:52:17
URL: http://www.metrobloggen.se/nalle333

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback