Tisdag 11/8 - Besök av Hasse

2009-08-11 11:01:23 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God förmiddag! :)
Igår tvättade vi, men på eftermiddagen åkte jag med Emma till Torp så William och pappsen fick tvätta själva, det verkar som att det har gått bra :P Hahaha.. Sen blev det ett par koppar kaffe hemma hos Emma och deras nya lägenhet är verkligen jätte fin. Strax efter 22 körde Emma hem mig, o sen dess försökte jag sova typ, somnade efter halv 4 typ. Vid 1 slutade jag försöka och gick o la mig i soffan med täcke och kudde o kollade på tv. Vid kvart över 6 imorse vaknade William, så det har inte blivit så värst många timmars sömn idag.. Så ja jag är trött!

Men inte kan jag sova för det, idag va det Williams första dag på dagis efter semestern, ja det gick väl sådär.. Han va väldigt framåt i början men när han märkte att vi gick så blev han ledsen. Det är så jobbigt för han blir panikslagen o skriker samtidigt som han typ kippar efter andan, och det krossar mitt hjärta att lämna min ledsna son där. Även om jag vet att det går över på bara någon minut. Men det känns ändå.

Idag kommer iaf min lilla storebror på besök, han ska fira William lite eftersom han inte kunde komma på hans kalas så tar vi det idag istället. :) Får se vad han får för skoj av sin morbror. Säkerligen en Ambulans eftersom han ska plugga till Ambulanssjukvårdare. Så det skulle inte förvåna mig, tur att någon i familjen Zetterblad är smart :P Hahaha.. Min hylla kom även idag från Ellos, och ja kan man bli annat än besviken? Ja det va nån sak som va fel iaf så det gick inte att montera ihop den .. *ledsen i ögat* Men dom skulle skicka nån ny del, det lär väl ta 100 år!

Nu ska jag göra annat, vi ska hämta William om en timma!
P&K


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback