Tisdag 18/8 - .. 5 Days Left

2009-08-18 09:40:50 Dagboken
» Kommentarer(1) «


morrn morrn!
Hade skit svårt att sova igår, så jag gick upp och satte mig och läste lite innan jag gick o la mig igen, o sen låg jag och lyssnade på lite musik innan john blund kom för att besöka mig. Sen sov jag gott tills kl blev 7 och det va dags att gå upp. Har vart och lämnat Wille på dagis, och sen gick jag till skolan för att köpa min engelska bok, usch va dyrt det är med kurslitteratur, bara den boken gick på nästan 400 kr. Sen ska jag ha en till och den kostar ungefär lika mycket, så det kommer bli dyrt det här :/ men men, det är ju böcker som jag måste ha, och inte kan skita i att köpa :/ ..

Sitter i telefon just nu, får se när man kan komma fram och se vad dom kommer säga sen .. Ska även besöka tvättstugan om en liiite liten stund och tvätta kläder, roligt va? Nej jag vet inte om jag tycker det. Men det är ett illa måste. Annars blir det ganska så lugnt idag, inget planerat, utan bara massa gooos!

Igår gjorde vi inte heller så mkt, va på Överby och kikade, handlade lite mat, fyllde på med blöjor.. Dom går åt som smör i solsken.. Köpte en liten födelsedagspresent till vår lilla älskling som fyller 2 år på måndag! :) Tiden går verkligen skit fort! Han är ju så stor nu, ja min lille fisrompa! Nej tvätten va det..

Kommentarer
Postat av: Lisa, Loves mamma

Ja jösses! Känns inte som det var längesedan du planera hans 1-års kalas!

2009-08-18 @ 10:05:59
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback