Williams Födelsedag!

2009-08-24 23:17:22 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag fyller min älskling 2 år!
Fattar ni att jag har fått vara mamma i 2 underbara år?! Det är knappt att jag förstår det själv. Men jag älskar det, det finns inget underbarare än att vara mamma! Hursomhelst dagen startade med att William kom inknallandes till oss 7 imorse och ville gosa, goseplutten! Vi åt frukost i lugn och ro, innan vi knallade iväg till dagis. Efter jag lämnat han gick jag till skolan och köpte en bok till Datorkunskapskursen och skrev in på Hem&Konsumentskunskaps kursen! Så jag kom upp i heltids studier, och får fullt bidrag från CSN.

Efter att jag hämtat födelsedagsbarnet på dagis så åkte vi ner till Polisen så jag fick hämtat ut mitt nya ID-kort. Nu kan dom inte gnälla på banken nå mer. Och inte på nåt annat ställe heller för den delen, vi åkte bort till Williams farmor en stund, tog med oss lite fika. Jörgen grejjade med bilen eftersom den snart ska besiktas. Gick väl inte så jätte bra. Det lutar åt att vi kommer få köpa ett nytt Bromsok :/ Inte så värst kul, tycker inte den där bilen gör nåt annat än kostar en massa pengar.

När vi kom hem satte vi igång med middagen, Ugnskyckling, ris och currysås! :) Yammi! William fick öppna sina födelsedags presenter, vi hade köpt kläder, lite leksaker och ett tält! Tältet blev han helt överlycklig för. Han hämtade kudde så skulle vi ligga där och gosa jag o han, min älskade prins! <3 Nu ligger han och sussar sött i sin nya säng. Och på tal om det, så går det jätte bra! Han sover hur bra som helst. Ja han är en stor kille nu.. Nu är det snart dags för mig med att krypa ner och sova, vi har haft en underbar dag idag! Iof har vi ju alltid det, men idag har vart extra bra!

Vi hörs imorn igen..
Tjingeling!



Öppnar Paket!




Kommentarer
Postat av: Johanna W

Han är så söt stora killen som är två år nu! Hoppas kalaset var lyckat! Kram

2009-08-26 @ 08:43:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback