Idag är vi Lediga !

2009-12-15 08:38:08 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Morgon !!
Igår kväll gick jag och la mig tidigt, det händer typ aldrig, så det va kanske på tiden, men jag va så himla trött. Kanske va tur det, för idag fick jag gå upp vid 7, för då va Jörgen tvungen att åka till jobbet, han fick hoppa in tidigare, eftersom han va typ den enda som kunde köra den turen nu, och den enda tillgängliga med släpkort. Sen ringde vi till dagis så William fick vara hemma idag, eftersom jag är ledig så ska ju han vara det också, så idag blir det bara myspys här hemma =)

I eftermiddag hoppas jag att vi ska få se på UL-bilder på Willes kommande kusin! :) Vad blir det, nr 18 i kusinskaran tror jag? Massa kusiner, men det är bara härligt, en bamse stor familj ska det vara =) Ibland önskar jag att vi fortfarande hade den samhörigheten i våran familj som Jörgen har i sin. Men den enda som jag har kontakt av mina syskon är min underbara bror Hasse . Dom andra har jag inte pratat med typ sen pappas begravning. Dom har inte träffat William heller, och dom verkar inte vara intresserade av att ha nåt med oss att göra heller, så då får det vara! Han har massa underbara släktingar på Jörgens sida ist, har hellre dom i vårat liv, än morbröder som inte bryr sig! Tur han har en morbror iaf som älskar honom! Och som vill engagera sig i hans uppväxt! Va är det dom säger, släkten är värst, men familjen är värre?! Antar att det är väldigt väldigt sant.

 

Älskade älskade bror <3 Han kommer förivrigt hit nästa vecka och hälsar på, så ska vi byta julklappar. William har gjort en julklapp till sin morbror som jag tror han kommer bli väldigt glad över, det får vi hoppas iaf =) Ikväll ska vi nog ut o köpa en julgran, vi skulle åkt igår men kom aldrig iväg. Hoppas det finns några fina granar kvar. =) Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan med min lilla älskling!

.. u make my life worth living <3


Kommentarer
Postat av: Alexandra

NU är det lungt igen. Men snällt att ni visar att ni bryr er , Ne men som sagt dessa två katter som jag skrivit i min blogg skulle avlivas hos deras förra ägare för att dom tydligen pissade inne och massa shit! Så hon ville verkligen avliva dom. Men vi tog tillbaka dom, och nu har dom flyttat... Och dom har det bra nu! Vi har mail kontakt och såvidare.. Så det där med att jag skrev att jag var ledsen och såvidare det handlade om dom två katterna då! Kram

2009-12-15 @ 09:40:41
URL: http://piinkbarbiie.blogg.se/
Postat av: Alexandra

ja precis... Men jag har alltid tänkt så att djur har faktiskt kännslor och såvidare som vi med.. Och därför hatar jag verkligen människor som inte tar hand om djuren dom drar på sig... Usch och bara kunna tänka tanken att avliva två friska kattungar det förstår jag fan inte. Vi tror det var att hon inte orkade byta i kattlådan och deet därför hon skyllde ifrån sig att dom inte var rumsrena. För dom var ju det innan dom flyttade ifrån oss... Och dom gjorde inget här hemma när vi tog hem dom igen. + att dom har inte gjort inne hos den nya familjen dom kommit till.

2009-12-15 @ 10:08:49
URL: http://piinkbarbiie.blogg.se/
Postat av: Linda Olsson

Tack tack! =)



Härligt med stor släkt! Det har vi också, dock inte på barnens kusin-sida än. Men det kommer nog fler! ;) Än så länge är det Kevin o Kelly + bebis som är flest barn i familjen av oss syskon. ;)



Hur gammal är din sötnos? =)



Kram

2009-12-15 @ 10:30:27
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Postat av: angelica

sv, ja verkligen.D

2009-12-15 @ 22:40:23
URL: http://thisisgelii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback