Fika hos Sandra & Loke

2009-01-21 21:11:33 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hej Allihopa =)
Idag var jag duktig och var i skolan, hade bara en lektion, svenska stod på schemat =) Då jag går typ samma kurs som förra terminen så tyckte inte min lärare att jag skulle gå "heeela" den kursen utan bara läsa det jag inte hann med förra terminen och typ vara ledig istället eller kunna arbeta med dom andra kurserna jag läser, det tyckte jag var en jätte bra idé, speciellt då jag hamnat efter lite, och har en del schemakrockar då skulle jag ju kunna ta igen den tiden jag missar =) Superduper bra! =) Efter skolan åkte vi hem till Sandra & Loke =) Dom andra hade tagit en promenix men Jörgen fick köra dit mig :)

William va helt facinerad av deras katt, han va duktig och klappade fint.. Ja han kan bara han vill.. Sen fikade vi massor, och tjötade massor, precis som vanligt med andra ord =) William lekte så snällt med dom andra barnen, ja han kan vara snäll bara han vill, nä skoja bara. William är väldigt snäll =) Mammas hjärta!! Vid 18-tiden kom Jörgen och hämtade oss, och vi passade på att ta med oss lite flyttlådor som vi fåt låna av Sandra & Johannes. Jätte snällt :) *Vi tackar* Sen blev det en tur till Maxi för och handla lite mjölk och bröd .. Slank även ner ett par svarta stövlar till mig, jag är en sucker på stövlar, älskar dom! =) När vi kom hem blev det sängen för William, och nu sover han så gott :)

Imorn är han ledig från dagis för vi ska ju till IKEEEEEEEEEA!! =D Jag älskar Ikea, så imorn har jag massa ny shopping att visa upp för er, dock kommer inget av det komma upp imorn, utan det blir när vi har flyttat! Men det kommer bli najs! Nu är Jörgen och hämtar Rocky, samt ett paket från "Pippilotta" med kläder till William =) Nej nu ska jag göra mig lite kvällsmat och sen mysa framför tv:en =)

Melvin



Tuvis och mamma Jessica



Loke



William



Dom nya stövlarna


Kommentarer
Postat av: Sandra

Tack desamma vännen :)

2009-01-21 @ 21:33:15
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Okej, vad har hon för blogg? Hon kanske kan hjälpa mig med.. =)

2009-01-21 @ 21:39:13
Postat av: Marie - Williams Mamma ☆

Till Anonym: " rel="nofollow">http://michaelaslife.blogg.se*

2009-01-21 @ 21:42:51
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Mamma Jessica

Så fina stövlar du hittade!



Ha de så kul på Ikea imorgon Marie :)

Ikea o Ullared is the shit haha !



Massa Kramar

2009-01-21 @ 21:47:11
URL: http://jessicanord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback