Mumien 3

2009-01-09 23:25:12 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå hejsan så här på kvällskvisten.. :P Det blev inget simmande med Sandra idag, Johannes blev sjuk så han kunde inte ta Loke, men det kommer fler tillfällen :) Ist satt jag och pratade en stund med Lollo i telefon, vi hörs inte av allt för ofta nu, men alltid lika trevligt att prata med henne =) Efter att William sovit middag körde Jörgen bort oss till Åsa, han orkade inte följa med, för han hade huvudvärk. Men det va trevligt att komma bort en stund =) William va dock ganska elak, han knuffades och skulle bitas en himla massa. Något som verkligen inte är okej för mig. Men nån stans tror jag han fattar att det är fel och att man inte får göra så.

Sen kom Jörgen och hämtade mig och vi åkte ut till Maxi och handlade .. Blev lite av varje :P Träffade Emma och Robban på Maxi, och ja Jörgen skämde ut mig totalt, men ja Emma fick sig nog ett gott skratt iaf, en sak är säker att jag kommer hämnas, snart mycket snart :P *Hämnden är ljuuuuv* Sen åkte vi till Hemmakväll och hyrde Mumien 3, och köpte 1,4 kilo godis, jag gissar att jag kommer gå uåå några hekton i helgen :P Mohahha..

Imorn ska jag ut på impulsutgång med Emma, Amelie & Emilia.. Det ska bli skoj när det inte är så planerat =) hehe.. Vi kommer nog få kul, Jörgen får vara hemma med William =) Ska även tvätta imorn eftermiddag men det ska väl hinnas me det med tror jag, så jag kan få mig rena kläder, hahaha :P Nu ska jag snart sova så jag orkar upp imorn =) Ha det bra!


Kommentarer
Postat av: Åsa - Mamma till två busar ♥

Hej tjejen hoppas du får jätteskoj ikväll och taclk för besöket i går och de fina bilderna, ja Wlliam bråkade lite igår, men tyvärr är de båda våra små i en testperiod nu och testar allt och alla:-) inte kul som mamma dock att bbehövaakkäla ståp i kvarten men vad skall man göra? Men som sagt det är bara en fas:-) den går över förr eller senare haha.

2009-01-10 @ 17:58:58
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback