Pappas grav

2009-01-16 21:22:42 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Hej Hej ..
Efter att William ätit lunch klädde vi på oss och packa skötväskan och satte oss i bilen och åkte till Borås. Eftersom det är 2 år sen pappa dog ville jag väldigt gärna besöka hans grav, bara få stå där en stund och ägna mina tankar åt honom, att få vara "nära" fast ändå så långt borta. Pappa har fortfarande inte fått någon gravsten men det var väl på gång som jag förstod det på mamma. Får hoppas det, för det ser ganska tomt ut =/ Men det va jätte fint hos pappa. <3 Efteråt åkte vi och hälsade på min bror på hans jobb, han jobbar som reseåterförsäljare för Ticket, så William sprang in där och busade med sin morbror. Inte blyg för fem öre trots att det är ett tag sen dom träffades, men han hade skoj :) Man saknar allt sina syskon ibland ;) Ja han är ju en gottegris, han sticker snart till Kenya till solen, jag är inte alls avundsjuk :P

Sen åkte vi vidare till Knalleland och kikade lite, mamma var ju också med oss =) Gick och kikade lite.. Men hittade inget av intresse, iof så letade vi inte efter nåt heller, det finns ju faktiskt så mycket mer affärer i Borås än va det finns i Trollhättan. Sen körde vi hem mamma och begav oss hemåt, klockan va ju ganska mycket och vi ville vara hemma i lagom tid så William hann få sin ögonsalva. Nu ligger lillfisen i sin säng och försöker sova, jag ska snart slänga ihop något att äta, har bara ätit en korv på hela dagen så magen kurrar lite =D

Imorgon är en rolig dag, det är älsklings födelsedag samt att det händer en annan rolig grej, *hemlis hemlis* . Ja morgondagen kommer bli spännande, massa bus ska hittas på, eller hur?




William och hans morbror ..




Kommentarer
Postat av: Noomi & Emilio

jaa usch de var itne alls kul o se han såå dålig :(

Men usch då han oxå.. har inte han haft de flera ggr?? usch då =( E han bättre nu?



jarå vi kommer väl i februari kan jag tänka mig.. för min syster som bor i norge kommer hit i slutet på januari o säger hejdp, då de ska resa jorden runt i 4-5 mån.. så vill gärna vara hemma då =) Men efter det tror jag.. då får vi se till o träffas ;)



Gick de bra idag hos din pappa?

Kramar

2009-01-16 @ 21:31:30
URL: http://www.noomi.bloggspace.se
Postat av: Sandra

Kramar! Så fint ni gjort där vid graven. Fick jag ett bra tips där med bilden och det, tack :)

2009-01-16 @ 22:17:22
URL: http://ontheway.blogg.se/
Postat av: Emma

Vad fint ni gjort det vid graven! Och jag tycker det är så fint när man har ett kort. Brukar gå på kyrkogårdar och tänka mig bort i en helt annan värld och får man då se något kort på någon så blir det mer verkligt om vem det är som vilar där! Svårt och få dom rätta orden men har man inte varit i den sitsen så är det nog svårt och sätta sig in.

Många tankar till både dig/din familj och din pappa!

Kraam

2009-01-16 @ 23:23:19
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Marita

Japp.. Ingift iofs, inte några blodsband.. Han är gift med min kusin, men han räknas ju till släkten ändå.. :)

2009-01-16 @ 23:43:30
URL: http://stjaernfall.blogg.se/
Postat av: Sandra

De blir nog en sån som Emma har :)

2009-01-17 @ 00:41:51
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Helena

Okey, stor dag fast det blir ju inte lika mkt firande numera som när man var liten och Räknade ner dagarna till födelsedagen med Glädje.. Numera kanske man räknar ner dem.. men sorg och ångest!! Haha :D Hoppas ni får en kul helg :) vi ska väl försöka sysselsätta oss på ngt vis, hosta och grejs på G här nu, tråkigt :( Kramar!

2009-01-17 @ 02:01:12
URL: http://lillatassens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback