Tandläkaren

2009-01-08 21:32:33 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Ska snart gå och lägga mig *gäsp* Det har varit en jobbig dag för mig idag.. Vet inte hur många gånger idag jag fått sån ångest att jag bara känt för att lägga mig på toa och kräkas upp hela maginnehållet, hatar att må så här. Gjorde det hela förmiddagen inför mitt tandläkarbesök, det blev inga sprutor idag iaf, dom kollade igenom mina tänder o lite så, konstaterade att jag behövde dra ut 2 av mina visdomständer, försökte förklara för henne att ALDRIG att jag gör det i vaket tillstånd, utan då får dom söva ner mig. Jobbigt nog så verkar hon inte förstå mig hur jobbigt jag tycker att det är med tandläkarn, vilken ångest jag har, och hur rädd jag är.. Hon skulle iaf "fundera" på om dom skulle skicka en remiss till NÄL eller inte, sen skulle dom väl höra av sig.. Visst låter det positivt? INTE!

Iaf, så efter jag vart där så gick jag och mötte upp Åsa på BVC.. Hon va där på Melwins 1.5 års kontroll .. Han va duktig kille som klarade av sin spruta galant, mer ja som blev skärrad.. hatar o se barn få sprutor :S Uscha bucha.. Åkte ner till stan och kollade efter baddräkt till mig, jag ska ju simma med Sandra imorn, men ja jag hittade ingen iaf. Så jag får helt enkelt simma i bikini, får gå o shyla mig med handduk så ingen ser min fläskiga mage, i vattnet syns den ju inte så himla mycket ändå, men ja.. :P Sen har Åsa bjudit hem hela familjen på fika, det ska bli trevligt =)

Vi gick hem från stan idag, och det va isgata hela vägen, har inte kommunen hört talas om salt, eller sand? Uppenbarligen inte, iaf inte i den här kommunen! Så ja det tog oss 1,5 timme att gå hem, en promenad som MAX tar 30 min annars. Men hem kom vi båda två, och då vankades det middag här hemma, Jörgen gjorde stekt fisk med potatis och dillsås =) *Mums* Nu ska jag gå och borsta mina tänder och sen krypa ner under mitt varma täcke.. =)


Kommentarer
Postat av: Åsa

Ja visst är jag snäll och bjuder dig på fika:-) Men du bjöd ju oss på fika ju:-)

Ja du den där sprutan är fan inget skoj:-( är så stolt över melwin men hoppas han snart går upp i vikt igen.

2009-01-08 @ 22:19:58
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag
Postat av: Sandra

Hoppas du får komma till NÄL vännen. Är ju inge vidare att må som du mådde :( ses imöra!

2009-01-08 @ 22:34:04
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Emma

Haha Marie du är såå fjantig när du pratar om din kropp. Den är jätte fin hörrödudu!

Ha det så skoj på simningen imrgon. Ta några simtag för mig med =)



god natt

2009-01-08 @ 23:01:56
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Amelie

Hoppas på en remiss till NÄL, fan va jobbigt å ha sån skräck. Speciellt eftersom de inte fattar de hos tandläkaren. kramar om

2009-01-09 @ 13:49:06
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback