Torsdag 1/1 ~ Nyårsdagen

2009-01-01 13:17:12 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hallå 2009!!!

Gårdagen va grejt! Jessica fixade håret på mig och det blev jätte bra. Sen kom Jessica och hämtade mig eftersom jag inte visste helt hundra vart dom bodde. Jätte fin lägenhet hade dom, grymt avis! =) Rachid stog med maten när jag kom, potatisgratäng och fläskfilé, sen damp dom andra in också. Dom gick till fel hus först, hahaha.. Maten va riktigt god, jag blev proppmätt, sen spelade dom andra rock band, jag hade inte riktigt fingerfärdigheten för det så tittade på ist. HAHAHA..

Efterrätt blev det också, mumsig glass med chokladsås.. Vi pratade om allt mellan himmel o jord precis så som det brukar bli =) Vi är sånt himla gott gäng, alla funkar verkligen så himla bra ihop =) Hur underbart är inte det? =) Jörgen önskade faktiskt att han kunde ha varit med istället för och jobba, men det är lätt att vara efterklok, men det tar vi igen =D


Vid halv 12 fick vi för oss att vi skulle ner till stan och titta på fyrverkerierna, så packa ner all dricka, slängde på oss kläderna och började knalla ner till stan, det va kallt i klänning, strumpbyxor och pumps vill jag lova, men man blev lite varm allt eftersom man gick =) Vi skålade allihop nere vid fallen, och ja drack en klunk av min äckliga champagne, nää det va verkligen ingenting för mig, haha! Sen gick vi hem till Emma och fortsatte där, hade verkligen skit kul igår =) Måste göras om snart igen. Vid 3 kom Pontus och hämtade mig och körde hem mig.. =)

Tack för en underbar nyår!


Idag är jag trött och seg, vaknade nog vid 12 eller nåt.. Saknar min lille bebis massor! Så jag hoppas vi kan åka och hämta han snart, saknar hans små upptåg =D Nej nu kurrar det nåt jävulskt i min mage så jag ska se vad jag kan slänga ihop till frukost =)







Mer bilder finns på min bildddagbok =)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Ser ut som guitarhero :)

2009-01-01 @ 13:47:57
URL: http://felicia6.blogspot.com
Postat av: Lotta

Ja det var det jag tänkte.. Du skrev rockband, men det såg inte riktigt ut som det hihi

2009-01-01 @ 14:13:12
URL: http://felicia6.blogspot.com
Postat av: Ida www.iiob.blogspot.com

GOTT NYTT ÅR OCH VILKEN FIN BLOGG DU HAR!



KIKA GÄRNA IN PÅ MIN:

www.iiob.blogspot.com

(ung, bloggande mamma)

2009-01-01 @ 20:49:46
URL: http://www.iiob.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback