Läggdags!

2009-07-31 23:52:03 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Kväll :)
Idag har vart en riktig slappdag, inte gjort ett piss.. Vi har ju ändå varit barnlediga så jag har passat på att sova, Haha. Vilket nöje va? Men det senaste dagarna har jag inte sovit överdrivet mycket, så det va skönt att bara kunna ligga i söngen idag. Men nu är det andra bullar igen ^^ . När vi vaknat till liv igen så åkte vi iväg och hämtade ut Jörgens ordningsvakts jacka som kommit tillbaka efter ha vart på lagning. Passade på att handla lite också när man ändå var ute och åkte. Så vi gjorde Hamburgare till middag.

Va o köpte lite onyttigt godis på Hemmakväll, samtidigt som jag hyrde en film "Benjamin Buttons - Otroliga liv" Orkade inte se den idag, så det får väl bli imorn istället. Jörgen jobbar ju ändå, så why not liksom? Just nu sitter jag och för över mina bilder från den bärbara till den externa och den stationära datorn, som en liten backup ifall nåt skulle hända. Bättre att vara på den säkra sidan, vet ju hur jävla förtvivlad man blir när nåt sånt skulle hända. Hänt oss 1 gång, jävlar va jag grinade då. Som tur va så skedde det innan William kom till oss. Tänk om man hade förlorat alla bebisbilder!

Sista Juli nudå, alltså endast 24 dagar kvar till Prinsens 2-års dag! Jisses va fort tiden har gått, det är helt ofattbart. Tänk att för två årsen gick jag med världens bamsemage och bara väntade på att förlossningen skulle sätta igång. Aldrig trodde jag i min vildaste fantasi att han skulle vara så enveten och att jag skulle behöva tvinga till mig en igångsättning för att han skulle behaga att komma ut, dock behövdes ju aldrig igångsättningen eftersom han kom ändå. Efter mycket blod, svett och tårar.. Våran Prins, Vårat Allt!

Imorn är det dags för barnkalas igen, denna gången är det Lokes tur =) Får hoppas han gillar presenten vi har köpt till honom, men nu ska jag nog gå o lägga mig tror jag. Datorn får stå på, jag orkar inte sitta uppe tills överföringen är klar. Är över en timma kvar och jag ska orka gå upp med William imorn, Jörgen är inte hemma förän jätte sent!

God Natt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback