Lördag 11/7

2009-07-11 08:53:34 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon, God Morgon :)
Somnade rätt sent igår, jag fastnade i min bok precis som vanligt! Haha. Ja, det är svårt att sluta läsa när man väl har börjat. Igår hade vi en riktig mysdag, efter Jörgen kommit hem från jobbet åkte vi ut till ICA och storhandlade, gud va behövligt det va. Sen somnade William ytterligare en gång, så han kom inte i säng förän sent igår men de gör ingenting, bara mysigt att ha han uppe lite längre. Vi myste med pizza, smaskade lite godis och hade det jätte mysigt! Sen gick han och la sig i våran säng och somnade. Vilket typ aldrig händer. Jag blev gött paff, när han helt plötsligt snarkade. Men mysigt vare, kanske inte blir så svårt att byta över till vanlig säng från spjälisen ändå! :)

Nu är vi uppe och pigga, ja Wille iaf. Jag skulle ljuga om jag sa att jag var särskilt pigg! Men han är så mysig på morgonen ändå, så det gör ingentting, han sitter helst bara och gosar och myser framför TV:n. Världens bästa unge <3 Om en timma ska vi ner och gör tvättstugan osäker, givetvis följer min lilla hjälpreda med mig, vad annars? Jörgen ligger och nanar så gott i sängen och har det bra, får se när han går upp, vet inte riktigt när han va hemma imorse.

Nu är det gos som står på schemat.

Kommentarer
Postat av: Sarah

Det ska tydligen finnas en liten del av en bok som aldrig kommer publiceras att läsa på internet. Den är första boken fast ur hans perspektiv istället. Men den läckte ut när hon skrev den så det är därför den aldrig blev färdigskriven. Har inte läst den själv än faktiskt men min syster har. Vet inte vart på internet den finns men man kan ju alltid googla.

2009-07-11 @ 13:05:15
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback