Måndag 20/7

2009-07-20 14:09:07 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå underbara läsare! :)
Har ni haft en bra helg? Det har jag haft! Kan börja med att summera den, i fredags va jag ute med tjejerna, förfestade hemma hos Jessica, och vid 22 gick vi ner till stan. Men vi kom inte in på nåt öltält för det va så smockat med folk och jag orkar inte trängas, så i slutändan hamnade vi på Swania där Jörgen jobbade, trevligt att se han "in action" Jag hade så ont i mina fötter så det va sanslöst, men vad hade jag väntat mig? Vattenfyllda blåsor över hela fötterna, behöver jag säga att det gjorde ont?!

i lördags var vi nere en sväng på stan och kikade, William ville se det stora sångkalaset, jag var bara sååå besviken på att dom inte spelade några av deras gamla låtar, så William kände ju inte igen en enda, men han dansade och hade skoj ändå, så det gick nog ingen nöd på honom! :) Tanken va sen på kvällen att jag skulle ha gått och sett när Dead By April spelade, men jag va såååå trött så jag orkade verkligen inte, satt hemma och slappnade av istället.

Igår var vi nere på kvällen, William sov sen middag så han skulle orka vara uppe länge, vi gick i stan, åt langos, köpte godis och bara hade trevligt. Vi tittade på fyrverkerierna och William var helt extas, hoppade upp ur vagnen och sa; "Oj mamma, titta PANG" Haha.. Ja så avslutningen på Fallens dagar var helt klart lyckad för våran del. Var hemma runt 01 inatt, och jag och Jörgen kom inte i säng förän klockan var runt 2! Men så kan det gå :P

Idag händer det inte mkt, vi har precis varit iväg och handlat. och ikväll ska jag och Wille tvätta, roligt värre eller inte, men ja ett måste emellanåt, Jörgen ska snart åka till jobbet så då blir vi ensamma, får se vad vi ska hitta på för bus, men nu ska han sova, så jag ska sätta mig och spela lite, ha en trevlig måndag ! =)






Kommentarer
Postat av: Melinda

Hej gumman!

Ja det känns mkt bättre nu =)

Kämpar på som vanligt ^^

Saknar er oxå så jävla mkt! <3 klart vi ska ses snart! =)

Hoppas allt är fint me er?



Puss & kram

2009-07-21 @ 08:30:17
URL: http://melindaskamp.blogg.se/
Postat av: emma

fina bilder:D duktig att ta bilder du:) och du du har fått en fin kropp nu efter william;) önska man blir som förr jag med:D

2009-07-23 @ 19:47:00
URL: http://themami.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback