Torsdag 9/7

2009-07-09 09:59:54 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Good morning people!
Sovit gott? Det har jag, när jag väl kom i säng :)
Jag har ju fått min tredje Twilight bok nu, så på kvällarna sitter jag mest och läser i den! Underbar bok! Är helt frälst i den bokserien, det tråkiga är ju bara att nästa bok är den sista boken "/ men what to do?! Jag längtar som tusan tills nästa Twilight film kommer i November. New Moon kommer vara sjukt bra! :)

William tyckte att vi skulle gå upp vid 7 idag, det tyckte inte jag! Så han fick komma och gosa i våran säng tills vi orkade oss upp vid 8 igen.. Idag har våran älskling namnsdag, grattis Jörgen <3
Dagens planer är så mycket som ingenting.. Underbart! Vi ska bara slappa och myspysa hela dagen. Igår eftermiddag var vi och hälsade på Willes faster och drack en kopp kaffe och babblade skit. Jätte trevligt. Hennes son Liam är så underbart goo. Hihi :)

Nu ska Jörgen jobba hela helgen i Grebbestad också "/ Inte alls kul .. Men det är ju pengar, man får se de så. Så det blir inte mycket pappa & son tid denna helg inte. Tråkigt! Man märker på William att han saknar pappa, inte roligt att hänga med morsan hela dagarna, men tyvärr får det ju bli så nu =( Han överlever nog :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Ja jag tror att det var feberkramp han hade. Men nu verkar det som att det är bättre med honom iaf. Fortfarande feber men de är är ju inte jätte högt =).

2009-07-09 @ 16:06:21
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback