Kalas för Melvin

2009-06-15 22:27:11 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hallå!! =)

Lyckades få William att sova tidig nap idag, eftersom vi skulle på kalas. Men han ville bara sova en timma, men det gick lika bra det, strax efter kl 1 kom det en kille och tittade på våran frys, men han hittade inget fel på den, så vi får la se. Den har ju varit lite knasig den senaste tiden, men vi skulle höra av oss igen om det började knasa! Sen gjorde vi oss redo för att gå på kalas =) Och Melvin fick jätte fina presenter, både leksaker och finfina kläder =) Han bjöd på en jätte smaskig glasstårta, och emma du måste ge mig receptet! =) Alla barnen lekte som dårar :) Dock lyckades William göra Harry jätte ledsen, med sitt skrik han blev rädd stackarn :/ Jag vet ärligt talat inte varför han har börjat skrika så.. Han tycker det är skit kul, men det tycker inte hans mamma.. Han verkligen skriker det högsta han kan, och sen gapflappar han efteråt. Ingen aning varför han börjat med det..

När vi kom hem satte jag igång med middagen, fick bli potatismos och fiskpinnar. William åt skit mycket, han måste varit jätte hungrig. Sen blev det en massa bus tills pappa kom hem, och då blev det gos tills det va dags att nana kudden. Men han ville inte riktigt sova idag, antar att han saknat sin pappa och ville vara med honom istället. Imorn är det tvättdags hemma hos oss.. Har bokat tvättstugan på förmiddagen, så då har vi iaf eftermiddagen fri, hoppas det ska vara fint väder imorn med så vi kan vara ute och leka =)

Nu ska jag ge mig ut på en promenad med Rocky, sen ska jag lägga mig i soffan och börja läsa andra boken i Twilight sagan :) Det är ju så man blir kär i dom böckerna :) Hihihi =) Vill ni se bilder från idag, så finns dom på bilddagboken =)


Kommentarer
Postat av: carina

Hade varit skoj att se lite bilder, men tyvärr måste man ju ha ett lösenord ju....

2009-06-18 @ 00:35:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback