Söndag 7/6 - Europavalet

2009-06-07 09:24:10 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Goder Morgon..

Kvällen igår va inte så trevlig som jag hade planerat =/ Fick världens magknip och hade riktigt jävla ont :( 2 timmar av konstanta kramper i magen.. Jobbigt! Efter allt släppt la jag mig på soffan och sten slocknade, vaknade efter 02 o då gick jag och la mig i sängen. Så rolig va min lördagkväll. Tur va att William sov så han slapp se mamma ha ont. Jeanette va så snäll o kom upp och tog ut Rocky igårkväll, så jag slapp tänka på det. Tusen tack!

Idag är det då söndag, och det är röst dags.. Jag vet inte om jag får rösta eftersom min legitimation gick ut i November och jag har glömt av att göra en ny, men det märker vi väl. Jag ska iaf rösta på piratpartiet =D Så man får ladda ner musik igen ^^ Sen får vi se vad vi ska hitta på idag. Kanske ut och leka en sväng eller gå på promenad. Men umgås med min familj det ska jag, så fort Jörgen vaknar. Men han lär ju sova ett tag till, eftersom han jobbade igår.

I veckan är det inte så mycket planerat. Bara på Tisdag.. Då ska jag till NÄL på Narkos samtal! Inför min kommande operation i höst! William får så snällt följa med mig. Eftersom vi har sommarlov! Så är det nån som vill ta en proemnad i veckan, eller fika.. Så är det bara att säga till =) Vi hittade btw sandaler till William igår, på Maxi =D Ett par blå svarta söta sådana =) Hihi.. Så nu kan han springa ute i dom när det är varmt ute :)




Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej. Vi åker nästa vecka. Innan midsommar :)

Javisst, har inte direkt några planer för veckan!

2009-06-07 @ 11:06:05
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Melinda

Tack gumman för du finns ♥ saknar er!

Vad är det du ska opereras för? =O

Puss & kram

2009-06-07 @ 15:02:47
URL: http://melindaskamp.blogg.se/
Postat av: Anonym

Näpp öf är inte öppet imorn... jag tänkte inte på att det e sommarlov nu... skit...

2009-06-07 @ 19:37:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback