Tisdag 10/6 - Fika hos Jessica

2009-06-10 09:37:52 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Go Morron kära vänner =D

Jag orlade inte uppdatera igår, va alldeles för trött! Anw, så va jag på NÄL igår på Käk-Kirurgen, det gick jätte bra! Först pratade jag och min nya tandläakre då, pratade lite om min rädsla om när den uppstod och vad det är som har skrämt mig så. Och jag har ju vart rädd sen jag va liten, och nu har bara min rädsla blivit värre och värre och slutat med att jag får panik ångest när jag ska till tandläkaren. Men tillbaka till det jag pratade om, så ja jag kände verkligen att hon lyssnade på mig, och verkligen ville hjälpa mig! Min andra tandläakre som jag har på Dannebackens Folktandvård tycker bara att jag är löjlig och som själv uttryckt det "känslig" , ja det kanske jag är, men för mig är det skit jobbigt att ens gå dit, får en klump i magen, och panik attacker! Efter suttit och pratat i kanske en halvtimma så ville dom röntga mina tänder, ALLIHOP! Det blev ett par bilder vill jag lova, heheh =)

Sen kollade dom igenom alla. och polerade bort beläggningar, hon berättade vilket jag redan visste att jag hade en kraftig tandköttsinflammation, det har jag försökt få dom på Dannebacken att hjälpa mig med sen 2002!! Men dom säger bara fortsätt borsta, och sen händer det inget utan det bara fortsätter så, men nu ska jag äntligen få hjälp med inflammationen, och fixa mina stackars tänder som dom på Dannebacken fullständigt skitit i, samt att dom stöttar mig under dessa ingrepp för att jag ska må så bra som möjligt. Ska tillbaka till NÄL i slutet på Juni, och träffa deras tandsköterska, så ja det känns bra nu, känns som att jag kommit en bit på vägen! =)

Sen va vi iväg och handlade lite, jag hittade en present till Melvin, eftersom han fyller 1 nästa vecka. Stora killen!! =) Får hoppas han blir glad :) Hämtade William hos farmor efter jag va klar på NÄL, så åkte vi hem och pappsen hade lagat mat till oss, mums! Sen va William rent ut sagt förjävlig! Han grinade o grinade för ALLT! Inget va bra, men sen va han ûber trött, så vi la han strax efter 7 och han stenslocknade, trött stackare!

Idag ville William vakna vid 7, det ville inte jag =( men men, vad ska man göra är ju bara att så snällt gå upp.. Men vi gick o la oss i sängen efter en stund och myste, och nu sitter vi i hans rum och han är fullkomligt galen!! Knäpp den där ungen.. Idag ska vi hem till Jessica och Tuvis på en fika, ska bli kul o se hur dom bor =) Så förhoppningsvis har jag lite bilder att uppdatera med ikväll när jag skriver igen.. Nu ska jag leka med min vilde :)


Kommentarer
Postat av: Emma

Haha ja den passade han väldigt bra i...Hahaha =)

2009-06-10 @ 10:45:42
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Tuss

Vad bra att du äntligen fått träffa bra och kunnig personal inom vården, som vet hur man bemöter patienter! Tycker att du är jätte duktig med tanke på vad du får stå ut med, med dina tänder.

kramar om

2009-06-10 @ 13:17:47
URL: http://maravilhosas.blogg.se/
Postat av: Sandra

blev inge tacos för mig heller :/ buhu

2009-06-10 @ 20:33:40
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Sandra

tycker vi kan gå till den restaurangen Ätbar. De har skiiit god taco buffé :D

2009-06-10 @ 20:52:31
URL: http://sandraedin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback