Fredag 27/3

2009-03-27 09:37:46 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hejsan Hoppsan!

Klockan 7 imorse va det uppstigning, Jörgens alarm ringde då och William vaknade också då. Jörgen fick göra välling till han så jag fick ligga kvar och dra mig lite, va såååå trött så hade lätt kunnat somna om, men så funkar det när man har barn, man kan inte sova hela dagen.. Men det är ganska gott att komma upp tidigt på morgonen också.. =) Så jag har precis vart ute i det jävla snövädret! Fattar ni, SNÖVÄDER? Det är hur mkt snö som helst, och inte är det plogat på vägen till dagis heller så man får ju ploga sig fram med vagnen.. Ja det va inge vidare roligt kan jag lova.. Men han blev glad av att komma till dagis iaf, och då kändes det värt mödan att lunka fram i skiten..

Så nu ska jag inte göra så mycket fram tills han ska hämtas vid 12, men då är nog Jörgen hemma så då får han åka och hämta honom, haha :P Ska väl fixa tvätten som bara hänger inne i sovrummet så det blir gjort någon gång.. Men just nu är jag så himlans seg så det händer inte så värst mycket..

Egentligen skulle jag till Alexandra på vinkväll ikväll.. Men vi skjuter upp det ist, hennes dotter mådde inte så jätte bra, och barnens hälsa går ju först. Så nu vet jag helt plötsligt inte vad jag ska hitta på ikväll? Ja det ger sig väl.. Jag slipper ju iaf ge mig ut i snön o ta mig ner till stan och gå till bolaget.  Nej nu ska jag ta tag i den förbannade tvätten..

Kommentarer
Postat av: Tina

Ja visst är det tråkigt med snön. :( suck..

2009-03-27 @ 11:56:48
URL: http://tinapyrro.blogg.se/
Postat av: Åsa - Mamma till två busar ♥

jag är utan karl i kväll kanske vill kika över?

2009-03-27 @ 13:38:48
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag
Postat av: marianne

klart att jag undrar.

Jag vet ju själv hur tufft det kan vara o plugga med barn o familj eftersom jag läste in undersköterske utbildningen med 3 barn hemma kravlande runt benen. så jag vet hur tufft det kan vara

2009-03-27 @ 14:03:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback