Måndag 30/3

2009-03-30 09:27:48 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Ny vecka, nya saker som ska göras, och nytt bus som skall hittas på!
Har bara denna veckan i skolan, nästa vecka är det påsklov! *Me Like* Då ska William få vara hemma hela veckan från dagis så vi kan busa och gosa hela dagarna långa.. Som han får göra med sin pappa när dom är hemma.. Imorse vaknade vi vid 8, jag va så trööööött, men det var bara att pallra sig upp så William fick något i magen innan vi skulle klä på oss och gå till dagis. Men va riktigt skönt att komma ut i friska luften tidigt på morgonen.. Är ju inte sån lång promenad till dagis, men får ta en längre i eftermiddag när vi ska bort till ÖF.

Annars idag då? Eftersom jag inte ska till skolan idag så tänkte jag försöka plugga lite hemma, bla matte! Har inte så mycket annat jag behöver läsa.. Jörgen kommer hem om ca en timme, men då ska han lägga sig med en gång eftersom han kört 85 mil inatt, stackarn! Så han lär ju vara dödstrött det hade jag varit iaf. Sen blire och hämta William vid 12, och sen inte hitta på så värst mycket faktiskt. Ska laga middag bara innan vi går och leker med dom andra, tänkte göra pasta med baconsås idag, får se om jag lyckas..

Snart va även Mars månad slut.. Och min månad är på ingång.. Det är ju faktiskt så att jag fyller år i April, hela 21 år.. Usch, inte långt kvar till pension förfasen.. Jag börjar bli gammal! Snart sitter man väl där med en gråkalufs, puckelrygg och käpp? Och klagar över dagens ungdomar? HAHA.. Hoppas inte det ska bli så illa ^^

Nej nu ska jag ta mig i kragen och gå och bädda samt dra upp alla persienner och släppa in lite ljus i lägenheten!

Kommentarer
Postat av: Emma

Haha ja gud så gammal du är =D

Men jag kan lova att vi kommer sitta tillsammans med vårat gråa hår och klaga över då dagens ungdomar =D Haha

2009-03-30 @ 09:38:44
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jo jag söker ju 4 månader innan. Men hon sa att dagiset fylldes med barnen som börjar i augusti

2009-03-30 @ 13:27:45
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Sandra

Tyckte också de va konstigt. Men är väl bara att hoppas på de bästa

2009-03-30 @ 15:08:36
URL: http://sandraedin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback