Onsdag 11/3

2009-03-11 19:47:23 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Halloj!

Jag märker att jag tappat blogglusten lite, därför det vart så dåligt med uppdateringar! Igår eftermiddag råkade jag iaf ut för ja ska vi kalla henne för "tvättstuge-Hitler" Det är en tant som tvättar hela tiden, trots att vi bara får tvätta en gång i veckan och då hittar hon på andra namn så som "Lady, tomten, Tanten mfl" Och igår när jag kom ner vid 17.15 och skulle lägga in tvätten i torktumlaren så satt hon där nere och hade kastat ut min tvätt.. Jag försökte prata med henne ganska vänligt men bestämt. Men hon fatta inte att hon hade gjort fel och i utfarten när jag skulle gå upp så sa jag till henne att jag kommer att kontakta Eidar om detta och då sög hon tag i armen på mig o började slita i mig, jag blev naturligtvis rädd.. Inte fan trodde jag i min vildaste fantasi att man ska behöva bli påhoppad i tvättstugan, speciellt inte när det inte var jag som hade gjort nåt fel. Jag hade ju tvätt-tid till kl 18. Men jag sprang iaf upp till lägenheten och låste dörren. Fick inte med mig all tvätt upp, så jag ringde Jörgens syster så fick hon komma hit och hjälpa mig få upp tvätten. för jag ville inte gå ner dit ensam igen.. Inte när jag visste att hon satt där nere.. Vi har tyvärr inte fått tag i Eidar idag, men Jörgen ska få ringa imorn igen..

Idag har vart segdag :P Imorse va jag dock hos tandläkarn och la dit en ny fyllning, det hade släppt på en gammal provisorisk lagning dom gjorde 2007. För en tand som någon gång ska rotfyllas. Dom kanske gör det på NÄL sen, vad vet jag? Sen blev det hem och bara slappa.. Vid 2 tiden hade vi bokat tid för besiktning av bilen, men den gick inte igenom.. Men nu får vi iaf köra med den i en månad utan att det ska bli körförbud. Va några små fel som skulle fixas, bla att vi inte hade någon varningstriangel som vi märkte först på besiktiningen, men en sån har vi redan inskaffat oss nu! Sen va det en spindel led som skulle bytas, Jörgen åkte precis iväg och skulle fixa det, sen va det en bakbroms som behövdes bytas, och handbromsen.. Så det är ju ganska lätt åtgärdat! =)

Jag har precis lagt William nu, om en timma börjar Grey's Anatomy, och det kan jag ju inte missa.. Så då ligger jag i min goa soffa och äter Ben & jerrys glass som jag köpte idag, jag kunde inte motstå ^^ Hihi.. Nej nu va de väl ändå nog babblat för idag ;)






William tyckte inte mamma skulle ta massa kort mer ^^


Kommentarer
Postat av: jessica

hon är helt cp hon..hon stod en gång vid bankomaten vid möllan & det var kö & då stod å börja tyka upp sig att man skulle skynda sig för hon hade rast å grejjer..e dt kö så e dt kö lixom..bara för man e handikappad för man inte bete sig hur man vill så som hon gör..hon vet vad hon gör oxå & hon tror ju att bara för att hon är det så tror hon att folk ska göra som hon säger..

2009-03-11 @ 20:19:28
Postat av: Sandra

det är bra att man har karlar som kan fixa bilen så de slipper bli apdyrt :) knepigt tvätt tant de där du :|

2009-03-11 @ 21:50:46
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Tina

Hm skum tant det där.. :S

2009-03-11 @ 23:39:05
URL: http://tinapyrro.blogg.se/
Postat av: Amelie

Haha sötis william!

Men va läskigt med tvättestuge-Hitler! Usch!

2009-03-12 @ 11:50:40
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: nalle333

Haha! Sikken kärring! O sen hakade jag upp mig på en grej..får ni bara tvätta 1 gång/vecka där ni bor? Skulle jag aldrig klara av. Jag är tvätt-narkoman o tvättar åtminstone 2-3 gånger/vecka. Vi byter kläder oftare än folk andas i vårt lilla hushåll =P

2009-03-12 @ 16:26:27
URL: http://www.metrobloggen.se/nalle333

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback