Söndag 29/3

2009-03-29 13:52:52 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hallå Hejsan!

Vilken lyckad gårkväll! Ja den va underbar.. Emma, Sandra, Emilia, Amelie och Åsa va här.. Vi drack, sjöng singstar tjötade skit och hade jätte trevligt, vi körde lite Earth Hour men då jag hade 2 värmeljus så sket det sig rätt rejält :P HAHA.. Så vi tände efter en stund igen.. Så sjöng vi lite mer o vrålade mest till "Whoa Diddy.. " Som Emilia älskade, vet inte hur många ggr den låten spelades här hemma, HAHA! Vid halv 12 kom våran skjuts och då åkte vi ner till Lippan och dansade.. Sen blev det fyllemat på torget givetvis mos med kebabsås, men då fattades bara Emma min trogna vän när det gäller fyllemat =) Sen blev det hem och nana kudden..

Nu väntar jag på att Sandra ska komma hit, hon ska hämta sina saker, och sen kommer väl William hem till sin mamma snart hoppas jag, längtar efter han såååå.. Han låg och sov innan när jag kollade med Carina sist. Sen ska vi på kalas idag hos Williams kusiner. Kan bli roligt =) Fika är ju aldrig fel, HAHA.. Sen blir det hem och slappa med min underbaring har massa "cathing up to do" Åh va jag ska pussa på min älskling, han kommer bli tokig på mamma! Haha..

Nej om man skulle göra sig iordning lite, och kanske slänga nåt i magen innan man ger sig på gosakerna på kalset, kan va en smart idé :) Bilder finns på Bilddagboken för den som är nyfiken men lägger in några här :)





MMS:ET vi skickade till Emma efter att hon åkt hem, för att visa att vi saknade våran Emma.. Men nästa gång då ska hon banne mig med till Lippan.. Puss på dig stumpilumpan ;)

Kommentarer
Postat av: Emilia

Jag håller med underbart kul va det igår.. vi har blivit ett så gott gäng=) ALla klickar kanon.. är glad att jag har vänner som er... Kram

2009-03-29 @ 14:57:58
URL: http://karlssongunnarsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Japp nästa gång SKA jag me =D

Men hoppas ni hade skoj?!

2009-03-29 @ 16:23:26
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Åsa - Mamma till två busar ♥

Det var kul i går tråkigt att jag kom så sent och inte kunde gå med er ut men var skoj att vara med er iallfall och slippa vara hemma och tråka ju!

2009-03-29 @ 19:01:50
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback